Tilbud

Barnestol Thule Yepp Maxi EF t/bagagebærer

Vejl. pris:   999,00 DKK

Thule Yepp Maxi EF (EasyFit) er en barnestol i sort til montering på bagagebærer. Yepp Maxi er blandt de bedste barnestole, når der snakkes komfort, brugervenlighed og sikkerhed.

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 020211 Kategori:

Beskrivelse

Thule Yepp Maxi EF (EasyFit) er en barnestol i sort til montering på bagagebærer. Yepp Maxi er blandt de bedste barnestole, når der snakkes komfort, brugervenlighed og sikkerhed. Yepp Maxi er også op til flere gange kåret til vinder af Forbrugerrådet TÆNK’s Bedst i Test.

Cykelstolen er lavet i et let, stødabsorberende materiale, som føles behageligt for barnet. Desuden har Yepp Maxi ventilationshuller i ryggen, som mindsker vindmodstand, når barnet ikke sidder i stolen. Selesystemet er en 5-punkt-sele med tilhørende puder på remmene. Da det er en punktsele, kan du spænde selen for én side af kroppen af gangen, så barnet ikke bliver ukomfortabel. Fodhvilerne er justerbare i højden, og fødderne kan spændes fast med integrerede remme.

Denne udgave af Yepp har en alu-forstærket styrtbøjle for øget sikkerhed. Trafiksikkerheden sikres også ved reflekser på bagside og ben af cykelstolen. Når du går fra cyklen, kan du med fordel låse Yepp Maxi fast, da den kommer med integreret lås.

En Yepp Maxi EF barnestol passer til børn fra 9 måneder og op til at de enten er 6 år eller vejer over 22 kg.

OBS! Denne udgave af Thule Yepp Maxi EF er udelukkende til at montere på bagagebæreren. Skal barnestolen monteres på stellet/sadelrøret, passer denne stol ikke.

Yderligere information

Farve

Mærke

Montering

Bagagebærer

Beslag inkluderet

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her