THULE

THULE specialiserer sig i transportløsninger, udendørsudstyr og opbevaring som cykeltrailere og barnestole. Thule blev grundlagt i 1942 i Sverige, og har i dag hovedkvarter i Malmø samt testcenter i Hillerstorp i Sverige. Thule’s grundlæggende tro er at skabe aktive, frie og sjove oplevelser for mennesker, der ønsker at udforske verden og nyde udendørsaktiviteter. De stræber efter at levere innovative produkter, der gør det nemt og sikkert at transportere udstyr og last på cykler, biler og andre transportmidler.

Thule producerer et bredt udvalg af cykelholdere og cykeltilbehør. Deres cykelholdere omfatter tagmonterede, bagmonterede og platformmonterede modeller, der giver mulighed for sikker og praktisk transport af cykler på forskellige køretøjer. Når det kommer til tilbehør til cykler, finder du hos det svenske mærke en stort udvalg af barnestole til at montere foran eller bagpå cyklen. Disse er anset for at være nogle af de bedste cykelstole på markedet, da de er nemme at montere, lette at justere, og de er behagelige for børnene at sidde i. Derfor vinder Thule også en masse kvalitetstests og forbrugertests som blandt TÆNK Bedst i Test. Foruden cykelstole finder du også cykeltasker, cykelkoblinger m.m.

Hos Cykelgruppen har vi udvalgt et sortiment af de Thule-produkter, som passer til vores forskellige typer af cykler. Derfor finder du hos os både barnestole til at montere på bagagebærere, barnestole til at montere på sadelrøret på stellet samt barnestole til at montere fronten af cykler. Vi har desuden cykeltasker og cykelkoblinger i vores Thule-sortiment. Vi fører ikke cykeltrailere, blandt andet grundet mangel på plads, men vi kan altid skaffe en til dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Thule har opnået en stærk position i markedet på grund af deres fokus på kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Deres produkter er kendt for deres holdbarhed og evne til at modstå ekstreme vejrforhold og krævende anvendelser. Virksomheden har opbygget et solidt omdømme og nyder stor tillid fra kunder over hele verden. Thule fortsætter med at innovere og udvikle nye produkter for at imødekomme kundernes behov og fortsætte deres mission om at inspirere folk til at leve et aktivt liv og udforske verden.

Thule stræber også efter at minimere deres påvirkning på miljøet gennem bæredygtige design og produktionsprocesser. Derfor forsøger de at anvende bæredygtige materialer til både tagbokse, bagagebokse, barnestole, cykeltrailere og deres cykeltasker. De forsøger at fremstille på de mest bæredygtige måder, for hele tiden at have en grøn fremtid i tankerne.

Fusion med YEPP

I 2015 opkøbte Thule virksomheden GMG, som har produceret barnestole fra Yepp. Derfor hedder Yepp barnestole i dag Thule Yepp.

Yepp har ligesom Thule vundet en masse forbrugertests og designtests. Specielt deres (Thule) Yepp Maxi barnestol til stelmontering eller bagagebærer montering er meget populære grundet både design, sikkerhed, monteringsmuligheder og de mange vundne tests.

Når du køber et produkt fra THULE hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. THULE giver 2 års garanti på alle deres produkter – uanset om det er en anhænger, barnestol, kobling eller noget helt fjerde.