Cykelcomputere, Mobilholdere & GPS

Gør cykelturen lidt (hint: meget) sjovere med ekstra informationer om din tur. Hos Cykelgruppen finder du et stort udvalg af både cykelcomputere, mobilholder & GPS trackere. Du kan altså få sat tal på din performance og blære dig overfor kollegaer og kammerater. Uanset om du er til en simpel eller den mere avancerede løsning, så har vi det rette til dig.

Det handler om behovet

Hvis du skal have sat tal på din cykeltur, er der både mulighed for cykelcomputere med og uden GPS. Du kan også vælge den smartere løsning og få en mobilholder på styret, så du kan benytte mobilen til tracking. Hos Cykelgruppen fører vi cykelcomputere fra Cateye og mobilholdere fra både KlickFix, BBB og Contec.

Cykelcomputere – Den permanente løsning

En cykelcomputer monteres enten på cyklens frempind eller på styret. For at kunne tracke cykelturen, monteres en sensor på cyklens forgaffel og en magnet i hjulet. Der findes både trådløse og ikke-trådløse cykelcomputere. Den nemmeste monteringstype af cykelcomputere er de trådløse. Til gengæld måler en cykelcomputer med kabel mere præcist og risikerer ikke lige så mange udfald i tracking.

Mobilholdere – Til dig som skal have mobilen med på turen

Der findes mange forskellige apps på telefonerne, som kan måle løbeture, cykelture m.m. Er du flittig bruger af disse apps, kan du med fordel købe en mobilholder til cyklen. Vores modeller monteres med et beslag på cyklens frempind eller styr, så du nemt kan tage mobilen med, når du er færdig med cykelturen. Mobilholderne er vandafvisende og med touch-funktion, så du kan bruge mobilen.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.