Hovedbeklædning

Specielt i de kolde måneder kan det være nødvendigt med hovedbeklædning under cykelhjelmen. Hvad end det er en hjelmhue, pandebånd eller noget helt tredje, så har vi hos Cykelgruppen et stort sortiment af hovedbeklædning i forskellige designs og til forskellige formål. Vi har et udvalg fra GripGrab og BBB. Vores modeller kommer i forskellige størrelser, så du kan finde det produkt, som passer dig bedst.

Hvad menes der med hovedbeklædning?

Hovedbeklædning er ikke cykelhjelme, men nærmere det, du har under hjelmen. Vi har alle former for hovedbeklædning. Dvs. elefanthuer (balaclava), hjelmhuer, pandebånd, sommerhuer m.m. Flere af vores modeller fås i et vindtæt materiale, så du ikke får træk til panden på cykelturen. Vi tilbyder et stort sortiment af GripGrab og BBB, som både fungerer i sommer- og vinterhalvåret.

Kan man godt have en hue under sin hjelm?

Såfremt din hjelm ikke er spændt helt ud i nakkespændet, burde du ikke at have problemer med beklædning under hjelmen. Alt vores hovedbeklædning er i et tyndt, men velisoleret materiale, så du kan holde varmen med komfort.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.