Egå: +45 86 74 22 11
ROWI: +45 86 12 28 99
Hasle: +45 86 15 66 77

Privatlivspolitik

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På www.cykelgruppen.dk anvendes log statistik med det formål, at optimere websitet og dets funktionalitet.

Personlige oplysninger
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Cykelgruppen og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til Cykelgruppen videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Cykelgruppen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cykelgruppen via e-mail: info@cykel-gruppen.dk.

VORES VÆRKSTEDER ER STADIG ÅBNE

KÆRE KUNDE,
GRUNDET COVID-19 RESTRIKTIONER ER VORES BUTIKKER LUKKEDE T.O.M. 28-02-2021
VORES VÆRKSTEDER ER DOG STADIG ÅBNE, HVOR VI REPARERER CYKLER FRA DAG TIL DAG.
DU KAN OGSÅ BESTILLE VARER HER OG VIA TELEFON, OG HENTE DEM PÅ VORES VÆRKSTEDER
ØNSKER DU AT PRØVEKØRE EN CYKEL, KAN DETTE OGSÅ ARRANGERES VIA TELEFON