Børnecykler

Er du på udkig efter en ny børnecykel? Hos Cykelgruppen fører vi børnecykler fra mærkerne Centurion, MBK, Raleigh, Winther, Ebsen, Principia og Giant. Cyklerne starter fra 12″ hjul, hvilket passer til børn fra ca. 2,5 år eller med en skridtlængde på ca. 40 cm. De største børnecykler er med 26″ hjul, hvilket passer indtil de har en skridtlængde over 86 cm.

Børnecykler til alle størrelser

Hos Cykelgruppen har vi cykler til alle aldre. Dette gælder også for børnene. Har barnet haft en løbecykel, er overgangen til børnecykler ofte lærenem. Vores børnecykler starter fra hjulstørrelsen 12″, som passer til en højde fra 94 cm. Ligesom løbecykler, fås vores børnecykler i forskellige størrelser, farver og designs. Vi har børnecykler med hjulstørrelser 12″, 16″, 18″, 20″, 24″ og 26″.

Hvilke typer børnecykler har vi?

Uanset om dit barn er til shoppingcykler, almindelige citybikes eller mountainbikes, har vi den rette cykel til jer. Køb din cykel her på cykelgruppen.dk eller kom ind i en af vores butikker, så står vi klar til at vejlede jer, så vi finder den helt rigtige cykel til dit barn.

Udstyr på en børnecykel

Børnecykler bruges både til og fra børnehave / skole, og i fritiden med vennerne. Der skal derfor selvfølgelig være plads til ekstraudstyr på cyklen.

Hvis cyklen ikke allerede er fabriksmonteret med skærme, bagagebærer, lås, lygter, kurv eller støtteben kan dette stadig monteres. Der er monteringsbeslag til stort set alt cykeltilbehør, og vi monterer det selvfølgelig for dig. For ekstra tyverisikkerhed kan det være en god idé at tilkøbe en ekstra cykellås.

Vi samler din nye cykel for dig

Hos Cykelgruppen bestræber vi os på at yde den bedste service og det indebærer selvfølgelig, at du modtager en cykel, som er køreklar!

Vores faguddannede cykelmekanikere sørger for at samle, justere og efterspænde din nye cykel, inden vi sender den afsted til din hoveddør. Har du bestilt ekstraudstyr til cyklen, monterer vi også dette. Der er enkelt tilbehør, som vi af cykelkassers begrænsning ikke kan montere (støttehjul, barnestole og brede cykelkurve). Dette vil enten blive sendt i samme pakke eller i en separat pakke med instruktionsmanual til montering.

Når vi har færdigsamlet din cykel, sender vi den lige til din hoveddør. Vi leverer cykler gratis over hele landet!

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.