Black Winther 250 Alu Granny

3.799,00 DKK

Denne 20″ Black Winther 250 Granny er et perfekt match til pigen, som gerne vil se smart ud til og fra skole. Black Winther 250 Granny er bygget til at være både praktisk og funktionel. Derfor er der tænkt på en komfortabel siddestilling og plads til oppakning på cykelturen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 20"

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Størrelse: 20"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Denne 20″ Black Winther 250 Granny er et perfekt match til pigen, som gerne vil se smart ud til og fra skole. Black Winther 250 Granny er bygget til at være både praktisk og funktionel. Derfor er der tænkt på en komfortabel siddestilling og plads til oppakning på cykelturen. Designet er hentet direkte ud af Winthers voksenprogram, så mor og datter kan køre med samme stil. Cyklen kommer med fodbremse og fælgbremse på forhjulet. For at kunne komme over stejle bakker, har 250 Granny 3 indvendige Shimano Nexus gear, som er kendt for at være effektivt og vedligeholdelsesvenligt.

Denne udgave af Black Winther 250 Granny kommer med 20″ hjul i et matsort design. Cyklen er gennemført med inkluderet ekstraudstyr i form af helskærme, frontkurv, bagagebærer, baglygte, støtteben og forsikringsgodkendt lås.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse