ROWI/EGÅ Cyklen

ROWI/EGÅ Cyklen – Den perfekte pendlercykel til dig, som har brug for en citybike, som bare virker. 

Vi har udviklet den perfekte pendlercykel til dig, som har brug for den problemfrie cykel, der bare ALTID virker. Der står to års udviklingsarbejde bag, samt 30 års brancheerfaring, for at nå til dette ROWI/EGÅ Cyklen. Efter vores mening passer denne cykel perfekt til det danske klima – året rundt.

Denne cykel er samtidig den mest rustfri cykel, der findes på markedet. Dermed kan du bruge din fritid på andet end at passe cykel.

Cyklen er bygget ud fra de krav og forespørgsler, flertallet af vores kunder gennem tiden har haft gennem tiden. Derved har vi opnået et resultat, som opfylder de mest krævende opgaver til helårsbrug.

Konceptet bag ROWI/EGÅ Cyklen

Det har taget os to års produktudvikling samt 30 års brancheerfaring at skabe vores cykel. Vi har løbende i processen lyttet til, hvad vores kunder hyppigst efterspørger, når det kommer til en citybike. Her er der lagt vægt på komfort og ergonomi, køreegenskaber, vedligeholdelsesvenlig samt kvalitetsudstyr og -dele. Disse elementer har vi lagt i produktionen, så der er kommet en cykel ud, som er behagelig at sidde på, ruller let på vejen, og kan holde til det danske vejr, året rundt.

En cykel med komfort og kvalitetsdele

ROWI/EGÅ Cyklen kommer kvalitetsdele hele vejen rundt. Cyklens stel er et hydroformet, ultralight stel, som sikrer komfort og gode køreenskaber. Samtidig er det med indvendig/skjult kabelføring for et flot finish.
Da der lægges ekstra vægt i baghjulet, kommer dette med ekstra forstærkede eger for at undgå egersprængning. Hertil er begge hjuls fælge nippelforstærkede.

Ergonomien og komforten er især høj omkring sadel og styr. Sadlen er med super blød comfort foam og tilpas bred for at skabe god komfort på til bykørsel. Styret er justerbart – og det er super nemt! Alt du skal gøre er at trykke en knap ind og løfte styrstammen for at regulere styret op eller ned efter behov. Styret er med ergonomiske håndtag med ultralock, så de ikke “drejer” rundt på styret.

ROWI/EGÅ Cyklen kommer med punkterfri dæk (6,5 mm. tykt indlæg). Med det rette dæktryk kan du altså køre over glasskår og tegnestifter uden at punktere.
For at gøre den mest mulig city-venlig, er vores cykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear med drejegreb på styret. Bremserne er begge håndbremser (rullebremser). Dette bremsesystem sidder efterhånden på de fleste citybikes, da de bremser komfortabelt og ikke kræver meget vedligehold fra din side.

Pedalerne, skærmene og bagagebæreren er i aluminium for at skabe et stilrent og let design. Desuden er samtlige skruer og metalliske dele rustbehandlede, så din cykel ikke er rust-orange efter et par ture i vintervejret.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.