EKSKLUSIV

Rowi City Herre

8.499,00 DKK

Med Rowi City Herre får du en vedligeholdelsesfri cykel, som er perfekt til pendling gennem byen. Der ligger 2 års produktudvikling og mere end 30 års brancheerfaring bag dette produkt, som efter vores mening er perfekt til det danske klima.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Størrelse: 52 cm

Egå: 2

Hasle: 0

Aarhus: 17

Størrelse: 56 cm

Egå: 9

Hasle: 0

Aarhus: 24

Størrelse: 60 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 19

Beskrivelse

Med Rowi City Herre får du en vedligeholdelsesfri cykel, som er perfekt til pendling gennem byen. Der ligger 2 års produktudvikling og mere end 30 års brancheerfaring bag dette produkt, som efter vores mening er perfekt til det danske klima.

Udviklingsprocessen bag Rowi City Herre

Vi har udviklet den perfekte pendlercykel til dig, som har brug for en cykel, der er problemfri og bare altid virker. Cyklen er udviklet med henblik på lav vedligeholdelse, gode køreegenskaber og høj komfort. Det er samtidig den mest rustfri cykel der findes på markedet, og dermed kan du bruge din fritid på andet end at passe cykel. Cyklen er bygget ud fra de krav og forespørgsler, som flertallet af vores kunder har haft gennem tiden. Derved har vi opnået et resultat, som opfylder selv de mest krævende opgaver til helårsbrug.

Komponenter og køreegenskaber

Rowi City kommer i et hydroformet ultralight aluminiumsstel. For at sikre en flot finish, har vi desuden valgt at føre kablerne indvendigt i stellet. Dette beskytter også kablerne mod al slags vejr. Både for- og baghjul er med nippelforstærkning i fælgene for at undgå saltlegering. Baghjulet er samtidig med ekstra forstærkede eger for at undgå egersprængning. Dækkene er punkterbeskyttede Panaracer citybike-dæk med 6,5 mm indlæg og allround mønster.

Rent køreteknisk kommer Rowi City med 7 indvendige Shimano Nexus gear, som er lette at vedligeholde. Kæden er galvaniseret og dermed rustbeskyttet fra start. Cyklen kommer med to rullebremser (håndbremser), som ikke kræver særlig vedligeholdelse. Krankboksen er med forseglede lejer og alu-skåle, hvilket beskytter mod rust. Også pedaler er med lukkede lejer og malede aksler, så rusten holdes væk.

Komforten er i top på denne cykel. Du får et multijusterbart styr, som let kan hæves efter behov, ergonomiske håndtag og en blød sadel med comfort form.

Cyklen kommer med en masse udstyr fra start. Du får aluminiumsskærme med rustfri skærmstivere, en alu-bagagebærer til integreret kurvesystem med rustfri klap, et justerbart støtteben, en forsikringsgodkendt lås og en baglygte integreret i bagagebæreren.

Rowi City Herre er at finde i tre forskellige størrelser, og kan købes både online, i vores butik i Aarhus (Rowi) og i vores butik i Egå (Egå Cykelcenter). Vær dog opmærksom på, at vi i Egå har valgt at kalde cyklen for Egå City Herre.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, ,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn