Blue Winther 250 Alu Granny

4.399,00 DKK

Denne 24″ Blue Winther 250 Granny er et perfekt match til pigen, som gerne vil se smart ud til og fra skole. Blue Winther 250 Granny er bygget til at være både praktisk og funktionel. Derfor er der tænkt på en komfortabel siddestilling og plads til oppakning på cykelturen.

Størrelse: 24"

Farve: Blå

På lager

Varenummer (SKU): hcy-9102020224 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Denne 24″ Blue Winther 250 Granny er et perfekt match til pigen, som gerne vil se smart ud til og fra skole. Blue Winther 250 Granny er bygget til at være både praktisk og funktionel. Derfor er der tænkt på en komfortabel siddestilling og plads til oppakning på cykelturen. Designet er hentet direkte ud af Winthers voksenprogram, så mor og datter kan køre med samme stil. Cyklen kommer med fodbremse og fælgbremse på forhjulet. For at kunne komme over stejle bakker, har 250 Granny 7 indvendige Shimano Nexus gear, som er kendt for at være effektivt og vedligeholdelsesvenligt.

Denne udgave af Blue Winther 250 Granny kommer med 24″ hjul i et matblåt design. Cyklen er gennemført med inkluderet ekstraudstyr i form af helskærme, frontkurv, bagagebærer, baglygte, støtteben og forsikringsgodkendt lås.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse