THULE Barnestole

THULE specialiserer sig i transportløsninger, udendørsudstyr og opbevaring som cykeltrailere og barnestole. Thule blev grundlagt i 1942 i Sverige, og har i dag hovedkvarter i Malmø samt testcenter i Hillerstorp i Sverige. Thule’s grundlæggende tro er at skabe aktive, frie og sjove oplevelser for mennesker, der ønsker at udforske verden og nyde udendørsaktiviteter. De stræber efter at levere innovative produkter, der gør det nemt og sikkert at transportere udstyr og last på cykler, biler og andre transportmidler.

Thule producerer forskellige modeller af barnestole, der er designet til at give sikker og behagelig transport til børn under cykelture. Alle deres barnestole er godkendte efter standard krav for barnestole, og størstedelen af sortimentet er godkendt efter de nye, strengere sikkerhedskrav til barnestole. I Thules sortiment finder du både cykelstole til at montere på stellet, bagagebæreren og foran på cyklen.

Den mest populære stol i sortimentet er Thule Yepp Maxi: En barnestol, som både findes i en variant til at montere på sadelrøret / stellet, og som findes til at montere direkte på bagagebæreren. Den er designet til børn i alderen 9 måneder til 6 år og har en maksimal vægtkapacitet på 22 kg. Yepp Maxi er designet i et blødt og stødabsorberende materiale med justerbare seler og fodstropper samt en vandafvisende og let aftagelig overflade. I 2023 har Thule udviklet Thule Yepp 2 Maxi, som er en opgraderet og bedre stol, der opfylder de ekstra strenge sikkerhedskrav. På mange måder den samme cykelstol – bare endnu bedre og sikrere.

Som udfordrer til Yepp Maxi, har Thule lavet Nexxt serien. Nexxt findes også i varianter til stelmontering og bagagebærermontering. Denne stol er gjort en smule større og med bedre side-beskyttelse omkring arme, samt et andet selesystem. Nexxt har også store lufthuller i ryggen, så der ikke er den samme vindmodstand, når der cykles uden børn. Også her har Thule i 2023 opgraderet til en Thule Yepp Nexxt 2 Maxi, som også opfylder de nyeste sikkerhedskrav.

En af Thules mere prisvenlige modeller er RideAlong: en alsidig barnestol, der kan monteres på cyklens bagagebærer eller på stellet. Ligesom de andre bag-barnestole, kan RideAlong bære børn fra 9 måneder og op til 22 kg. Thule RideAlong har justerbare seler og fodstropper, og kan justeres i forskellige positioner for at sikre en optimal pasform. Denne cykelstol er lavet i plastik for en lavere pris, men med en lille pude for at øge komforten.

For at gøre cykelturen lidt mere hyggelig, har Thule designet Yepp Mini, Yepp 2 Mini, Yepp Nexxt Mini og Yepp Nexxt 2 Mini, som er barnestole til at montere foran på cyklen. Disse modeller er designet til børn fra 9 måneder og op til en vægt på 15 kg. Stolene monteres på cyklens styrstamme og giver rig mulighed for udsyn for barnet samt nemmere hyggesnakke under cykelturen. Alle Thule Yepp frontstole er med justerbare seler og i komfortable, holdbare materialer.

Når du køber et produkt fra THULE hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. THULE giver 2 års garanti på alle deres produkter – uanset om det er en anhænger, barnestol, kobling eller noget helt fjerde.