Cannondale Cargowagen Neo 1

45.499,00 DKK

Cannondale Cargowagen Neo 1 i Midnight Blue er den fedeste ladcykel til fragt af børn, en voksen eller varer. Denne specielle cykel er stabil, let at manøvrere, kraftfuld og fleksibel med henblik på at gøre hverdagene og cykelferierne meget sjovere. Den perfekte cykel til byen og ude på landevejen!

Beskrivelse

Cannondale Cargowagen Neo 1 i Midnight Blue er den fedeste ladcykel til fragt af børn, en voksen eller varer. Denne specielle cykel er stabil, let at manøvrere, kraftfuld og fleksibel med henblik på at gøre hverdagene og cykelferierne meget sjovere. Den perfekte cykel til byen og ude på landevejen!

Cargowagen Neo 1 er bygget til dig, som har behov for at cykle med ekstra oppakning, cykle med børn eller cykle med en voksen. Cyklen er designet til at kunne laste op til 200 kg (inkl. fører). Der er mulighed for at sidde på bagagebæreren, hvor der er fodstøtter omkring baghjul. Skal der små børn bagpå, kan der simpelt monteres 1 eller 2 barnestole rundt om bagagebæreren.

Bosch Cargo Line Centermotor – BES3 Smart System

Cargowagen Neo 1 er designet med det nye Bosch Smart System. Du får her en el ladcykel med en kraftig centermotor. Motoren er Bosch Cargo Line, som kan yde en motorkraft på op til 85 Nm. BES3 (Bosch Ebike System 3 – Smart System) har en masse fede features:

 • Bosch eBike Flow App: En gratis applikation til din telefon, hvor du selv kan holde din elcykel opdateret. Giver bl.a. mulighed for at justere motorens assist-kurver (hvor meget motoren hjælper i de forskellige niveauer), tracke dine cykelture og registrere fitnessdata.
 • Cykling uden display: Brug for mere plads på styret? Du kan afmontere displayet og sætte stikket fra display ind i controlleren/fjernbetjeningen i venstre side af styret. Elsystemet virker stadig på helt samme måde som med display. Alternativt kan du klikke din SmartPhone i holderen på styret og connecte til elsystemet via BlueTooth.
 • eBike Lock: Gratis feature, som “låser” motoren. Når aktiveret, kan motoren ikke trække, så elcyklen kun kan bruges som en “almindelig cykel”. eBike Lock aktiveres ved hjælp af din smartphone som en digital nøgle.
 • FOTA: Mulighed for Firmware Over The Air, så du kan foretage simple opdateringer til din motor fra din telefon via eBike Flow App
 • Mulighed for eBike Alarm: En Premium-tjeneste som kan tilkøbes i eBike Flow Appen. Kræver aktivering af eBike Lock og installation af ConnectModule i fysisk forretning. Kontakt os for at høre nærmere.
 • Du kan læse alle features om BES3 Bosch Smart Systemet her

Cyklen er udstyret med et kraftigt 725 Wh batteri, som er aftageligt i forbindelse med opladning. Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden tænde og slukke cykellygterne, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen. Du kan beregne en estimeret rækkevidde her. 

Enviolo Trinløst Gear

Cannondale Cargowagen Neo 1 er designet med det smarte, trinløse gearskift (Enviolo Heavy Duty). Dette gearsystem kræver samme, lave mængde vedligeholdelse som almindelige, indvendige gear. Med et trinløst gearsystem har du dog ikke 3, 5, 7 eller noget andet bestemt antal gear. Her kan du 100% selv tilpasse gearingen til dit behov.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Cannondale Cargowagen bremser effektivt under alle forhold, er cyklen udstyret med hydrauliske Shimano skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Mere om Cannondale Cargowagen Neo 1

Med den lave indstigningshøjde er ladcyklen let at komme af og på. Foruden at sadelhøjden er justerbar, er der en smart feature i, at der er dropper-post monteret på cyklen. Det vil sige, at du ved tryk på en knap på styret kan justere sadelhøjden under kørsel. Hjulstørrelsen er 20″, hvilket gør cykelturen nem og sikker – både for fører og for passagerer. Cargowagen er designet med en kraftig dobbeltstøttefod, som sikrer, at cyklen ikke tipper under oppakning af læs eller passagerer.

På denne model af Cargowagen har vi monteret det store frontlad, som giver mulighed for at have en taske, pose eller noget tredje foran på cyklen. Dette lad er regnet ind i prisen. Du kan se det monterede lad på det sidste billede i galleriet ovenfor. Hvis cyklen bestilles via vores hjemmeside og til levering  i stedet for afhentning i vores butik, leveres cyklen uden lad og fodstøtter, da cyklen ikke kan sendes med lad og fodstøtter monteret. Disse følger med i prisen, men skal selv eftermonteres. Ved afhentning i vores butik i Aarhus er cyklen 100% samlet og køreklar.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , , ,

Praktisk info

 • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
 • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
 • Returret: 14 dage fra modtagelse.
 • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
 • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
 • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her