Gazelle Makki Load HMB

41.499,00 DKK

Gazelle Makki Load HMB er en ladcykel bygget med udgangspunkt i, hvad forældre og børn har efterspurgt hos Gazelle. Derfor er Makki ikke en helt almindelig el-ladcykel, men en ladcykel, som du og dine børn vil få meget stor glæde af hver gang, I bruger den.

 

Kontakt os

 

Varenummer (SKU): A7931 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Gazelle Makki Load HMB er en ladcykel bygget med udgangspunkt i, hvad forældre og børn har efterspurgt hos Gazelle. Derfor er Makki ikke en helt almindelig el-ladcykel, men en ladcykel, som du og dine børn vil få meget stor glæde af hver gang, I bruger den. Cyklen er først og fremmest sikker og komfortabel for både fører og passagerer. Cyklen er udstyret med 1 baghjul og 1 forhjul, hvilket giver en naturlig kørefølelse som en almindelig cykel. Kørestillingen er opret, så køreren får et godt og sikkert udsyn under cykelturen.

Højt lad

Selve kassen på Gazelle Makki er højt placeret. Der kan nemt transporteres flere børn i det samtidig. Det høje lad øger sikkerheden ved cykling. Der er en forsænkninge midt på ladet, som sammen med trinnet gør det nemt for børn at stige på og af. Ladet er fremstillet af slagfast EPP og gør Makki ekstra holdbar.

Innovativt støtteben

For at sætte i gang på Makki skal støttebenet først slås op. Der skal hverken skubbes eller trækkes; støttebenet slås op med en nem fodbevægelse. Også med ladet fuld. Når du er fremme, vippes støttebenet tilsvarende ligeså nemt ned. Med det dobbelte støtteben står cyklen fuldstændig stabilt, når den parkeres.

Kraftig og komfortabel Bosch centermotor

Når du køber en Gazelle Makki Load HMB, får du en el-ladcykel med en kraftig og lydsvag centermotor. Motoren er Bosch Performance Line 3.0, som kan yde en motorkraft på op til 65 Nm. Denne udgave er udstyret med et 500 Wh batteri, som er placeret i stellet, lige bag ladet. Batteriet er let at afmontere ved opladning – alternativt kan du oplade batteriet direkte fra cyklen.

Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden tænde og slukke cykellygterne, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen. Du kan beregne en estimeret rækkevidde her. 

Enviolo Trinløst Gear

Makki Load er designet med det smarte, trinløse gearskift (Enviolo Trekking). Dette gearsystem kræver samme, lave mængde vedligeholdelse som almindelige, indvendige gear. Med et trinløst gearsystem har du dog ikke 3, 5, 7 eller noget andet bestemt antal gear. Her kan du 100% selv tilpasse gearingen til dit behov.

For at gøre cyklen endnu mere vedligeholdelsesfri, er den i stedet for en traditionel kæde udstyret med et remtræk. Et remtræk holder væsentligt længere end en almindelig kæde og kræver ingen vedligeholdelse. Remmen kører altid jævnt, og gearskiftet føles lydløst og glidende.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Gazelle Makki Load bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Mere om Gazelle Makki Load HMB Ladcykel

Makki Load er designet med lav indstigningshøjde, så cyklen er let at komme af og på. Foruden det store lad, er ladcyklen udstyret med bagagebærer til ekstra oppakning. Ladcyklen kan laste op til 250 kg (cyklens vægt + fører + passagerer + evt. oppakning).

Cyklen kan ikke bestilles på vores hjemmeside, men kun i vores fysiske butik, Rowi Cykler i Frederiksgade 75, 8000 Aarhus C.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Køn

,

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

,

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , , ,