Gazelle Elcykler

Gazelle er et hollandsk cykelmærke, der producerer forskellige typer cykler, elcykler og ladcykler, og som er kendt for deres kvalitet, pålidelighed og innovative designs. Royal Dutch Gazelle har produceret cykler i Dieren, Gelderland i Holland i mere end 130 år. Her har der altid været fokus på at samle cykler som er lette, af høj kvalitet, og som har komfort i førersædet. I dag vinder Gazelle både designpriser og forbrugertests på stribe. Derfor er det også med god grund, at Gazelle er så populære, at de fremstiller ca. 300.000 cykler om året.

Hos Cykelgruppen har vi et stort udvalg af hollandske Gazelle cykler og elcykler. Vores mærker er nøje udvalgt med fokus på det, der kan gøre vores kunder glade – og derfor er Gazelle en del af vores sortiment. Gazelle har elcykler til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Deres elcykler er nemme at betjene, og så er de super komfortable at cykle på.

Med en Gazelle elcykel kan du nemt cykle op ad bakker og modvind, takket være deres elektriske motorsystemer fra Bosch og Shimano. Dette gør cykling mere tilgængeligt for alle, uanset niveauet for fysisk form. Med en Gazelle elcykel kan du let transportere dig selv og din bagage, da de ofte er udstyret med smarte bagagebærere, hvor du kan klikke kurve og tasker af og på efter behov.

Gazelle er kendt for at være et af de bedste elcykel mærker på markedet. Deres elcykler er blevet rost for deres fremragende køreegenskaber, pålidelige elsystemer og flotte designs. Gazelle bruger mange ressourcer på at produktudvikle med fokus på funktionalitet, holdbarhed og brugervenlig. Dette gælder både cykler som helhed, men også i forhold til at udvælge de rigtige elsystemer til deres modeller. Gazelle tror nemlig på at tilbyde en problemfri og behagelig cykeloplevelse. Deres designfilosofi fokuserer på komfort, funktionalitet og stil. De ønsker at producere cykler, der passer til forskellige livsstilsbehov og gør cykling til en fornøjelse.

Gazelle har en lang historie med at producere cykler og er et velrenommeret mærke i Holland og internationalt. De har vundet adskillige priser for deres kvalitet og design. Deres dedikation til at levere pålidelige og innovative cykler har bidraget til deres ry som producent af de bedste elcykler på markedet. I 2022 og 2023 har de blandt andet vundet TÆNK Bedst i test for bedste elcykel.

Gazelles Elcykler er alle med centermotor – enten fra Bosch eller fra Shimano. Ved at placere motoren i midten af cyklen, opnår du en optimal vægtfordeling. Dette er afgørende for at sikre en stabil og sikker kørsel. Centermotoren bidrager til at sænke tyngdepunktet og forbedrer dermed cyklens stabilitet, især når man kører på ujævnt terræn eller ved højere hastigheder. Denne balance sikrer også, at cyklen føles mere naturlig og behagelig at køre på, da der ikke er nogen uønsket vægtforskydning.

Gazelle bygger cykler til ethvert behov. Derfor finder du i sortimentet både modeller med almindelig kæde på enten udvendige eller indvendige gear, og også indvendige gear med remtræk. Remtrækket er mere robust, vedligeholdelsesfrit og har en længere levetid end en almindelig kæde. Om du skal have en sporty cykel, eller en cykel med mindst mulig vedligeholdelse, finder du det med garanti her.

Udvalget af cykler og elcykler er stort hos Gazelle. I Danmark er de mest populære elcykler Gazelle Arroyo serien og Gazelle Ultimate serien. Arroyo er udviklet med fokus på komfort, hvor du har en ret siddestilling, brede dæk, affjedrende egenskaber og fodbremse. Denne serie laves både med batteri i bagagebæreren (Gazelle Arroyo HMB), og i stellet (Gazelle Arroyo HMB Elite). Ønsker du en elcykel uden fodbremse, laves de helt samme cykler også uden det. Så hedder de blot Gazelle Orange HMB med bagagebærerbatteri eller Gazelle Grenoble med stelbatteri.

Gazelle Ultimate Serien er designet med fokus på sport og komfort. Med en mere foroverbøjet, men stadig komfortabel siddestilling, finder du her den perfekte pendlerelcykel eller elcykel til cykelferien. Ultimate findes både med indvendige gear med remtræk, og med udvendige gear med kædetræk.

Gazelle producerer mange flere modeller end disse. Alt i alt er Gazelle elcykler et fantastisk valg for enhver, der ønsker at cykle mere og nemmere, samtidig med at de bidrager til at beskytte miljøet.

Se vores store udvalg, og tøv ikke med at kontakte os for hjælp.

Når du køber en Gazelle cykel eller elcykel hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. Gazelle giver 2 års garanti på alle cykler og elcykler. Dette gælder også de motorsystemer, som sidder på elcyklerne.