Nihola Dog Ladcykel

Beskrivelse

*OBS! Alle vores Nihola Ladcykler fremgår på vores hjemmeside for at vise de forskellige modeller. Ofte har vi kun Nihola Family udstillet i vores butik. Ring evt. for at høre vedr. vores udstillede Nihola modeller*

Nihola Dog er Nihola’s ladcykel beregnet til hunde og andre dyr i samme størrelse. Dog-modellen er bygget på samme måde som Nihola Family, men kommer med en hængslet aluminiumslåge, så hunden let kan komme ind og ud af ladcyklen.

De nye Nihola Dog modeller er bygget med sorte dobbeltbundede aluminiumsfælge med forstærkede eger i baghjulet. Bremserne er tromlebremser, som bremser på begge forhjul. På baghjulet er Dog udstyret med en fælgbremse, med høj bremseeffekt. Der er to bremser, som begge er håndbremser. Dermed kommer Nihola Dog med friløb og ingen fodbremse. Cyklen er bygget med udvendige gear, da disse er slidstærke og kan holde til belastningen i tilfælde af at ladcyklen kommer med elsystem.

Kassen, som omslutter og beskytter passagere/hunde i ladet, yder en ekstra sikkerhed, da kassestellet er opbygget som en dobbelt lukket rørramme uden hjørner. Rammen består at en bund og topramme, som er sammensvejset med 5 lodrette stålrør.

Hvorfor en Nihola Dog Ladcykel?

Alle Niholas ladcykler er håndbyggede i Danmark for at holde kvalitetsniveauet i top. Det som adskiller Nihola fra andre ladcykler er, at disse modeller drejer på hjulene frem for ladet. Dette skaber et mere behageligt drejepunkt og sikrer, at passagererne ikke føler “ubehag” i forbindelse med sving.

Når du køber en Nihola Dog ladcykel, bliver den bygget på bestilling og efter dine krav. Cyklen kommer som basiscykel med åben kasse. Hertil kan tilbehør tilvælges efter behov. Dog kan både fås med og uden elsystem. Elsystemet er fra danske Promovec, som her leverer en kraftig baghjulsmotor. Det medfølgende batteri er 10,4 AH og er placeret i bagagebæreren. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning, og det er låst fast under kørsel og parkering.
Afhængigt af tilbehør koster Nihola Dog med elsystem typisk 28.000-30.000.

Se Nihola’s ladcykelmodeller her:

Yderligere information

Størrelse

Mærke

Stelfarve

Sort,  Valgfri RAL farve for 1.450 ekstra

Kassefarve

8 Valgfri farver – Typisk vælges sort

Kalechefarve

8 farver at vælge imellem

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Total længde

200 cm

Total bredde

89 cm, 85 cm ved skråstillede hjul

Max. længde i kasse

88 cm

Max. bredde i kasse

62 cm

Max. lasteevne

100 kg + fører

Vægt

32 kg