Mountainbike til kvinder

I løbet af de sidste par år er mange danskere blevet vilde med at køre på mountainbike, og det er der en god grund til. MTB-sporten giver dig mulighed for at nyde naturen, få frisk luft og dyrke motion på samme tid, hvilket er en god måde at stresse af på efter en lang dag. Dertil lægger det ujævne terræn op til spændende og udfordrende ruter, som kan få pulsen op og give dig et adrenalinkick.

Leder du efter en mountainbike til damer, er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg af mountainbikes til damer, så du er sikker på at kunne finde en model, der passer til dine behov.

Vælg en dame-MTB for bedre komfort

Cykler er ikke ens. Derfor er det en fordel at vælge en cykelmodel, som er lavet med din krop i tankerne, så vi anbefaler at vælge en mountainbike til dame, hvis du er en kvindelig rytter. Generelt er der en kortere afstand mellem styr og sadel samt mellem hjulene på mountainbikes til damer, hvilket giver en mere komfortabel cykeloplevelse.

Få et ekstra boost på cykelturen med en elmountainbike

Kunne du godt tænke dig lidt mere fart over feltet, når du er ude at cykle, er en elektrisk mountainbike et fremragende valg.

Du får mulighed for at køre længere og hurtigere samt bestige stejlere bakker, end du ville have gjort på en almindelig mountainbike. Er du derfor vild med at udfordre dig selv og prøve nye ting, bør du overveje at anskaffe dig en elmountainbike.

Dertil kan du bestemme, hvor hurtigt det skal gå på din cykeltur, så du kan justere farten alt efter, hvilket terræn du er ude i, og hvad du føler for den specifikke dag.

Køb kvalitetscykler her

Hos Cykelgruppen har vi en passion for cykler, så du finder kun cykler fra mærker, som lever op til vores høje krav i forhold til kvalitet og brugervenlighed, når du handler hos os.

På denne side har vi samlet vores udvalg af mountainbikes til damer, så du let kan gå på opdagelse i sortimentet og finde cykelmodellen, som passer bedst til dine behov. Du kan finde vores komplette kollektion af mountainbikes her.

Vi står klar med rådgivning, hvis du har spørgsmål til vores brede udvalg af cykler. Du kan kontakte os på vores hjemmeside eller finde os i vores to fysiske butikker i Aarhus: Rowi Cykler og Egå Cykelcenter.