Atran Velo AVS Bagagebærer

Svenske Atran Velo har designet og produceret komponenter og udstyr til cykelbranchen siden 1937, herunder AVS systemer som bagagebærer, cykelkurve og cykeltasker. Med mere end 80 års erfaring inden for cykler, har det svenske firma stort know-how og indsigt i, hvad vi som cyklister har behov for.

At finde den rigtige bagagebærer ikke altid nemt. Men Atran Velo går du ikke helt galt i byen. Svenske Atran Velo har designet og produceret komponenter og udstyr til cykelbranchen siden 1937. Med mere end 80 års erfaring inden for cykler, har det svenske firma stort know-how og indsigt i, hvad vi som cyklister har behov for.

Atran Velos fokus vision er at hjælpe flere mennesker til at vælge cyklen som transportmiddel. Derfor er deres produktsortiment fokuseret omkring udstyr som bagagebærer, støtteben, cykelkurve, cykeltasker og skærme til cyklen.

Med en placering i svenske Falkenberg, har Atran Velo haft masser af erfaring med at bygge robuste produkter, som kan holde til al slags vejr. Dette gælder uanset om det er sommer eller vinterhalvår. Derfor er produkterne også udviklet til både at være praktiske, smarte og holdbare. Den perfekte kvalitets bagagebærer til din cykel.

Produktsortimentet fra Atran Velo er stort og altid designet til at passe perfekt på forskellige typer cykler. Mange cyklister har brug for plads til god oppakning. Derfor har AtranVelo opfundet AVS (Atran Velo System), som er et kliksystem til bagagebærere.

AVS er et system, hvor du kan klikke en cykelkurv eller cykeltaske direkte på din AVS-bagagebærer eller frontbagagebærer uden problemer. Både bagagebærer og kurv/taske skal være med AVS for at dette kan lade sig gøre. Med AVS kan du altså hurtigt gøre din cykel mere praktisk til stor oppakning. Skal du bare hurtigt fra A til B, kan du lade cykelkurven blive derhjemme og give din cykel et mere rent design.

Atran Velo bagagebærerne er meget slidstærke og holdbare, og har en høj bæreevne på op til 25 kg. Bagagebærerne er udformet praktisk til at kunne få monteret en baglygte. På størstedelen af sortimentet er bagageklap, så du hurtigt kan spænde en taske eller pose fast. Med mindre at du selvfølgelig gør brug af AVS-systemet, som hele Atran Velo’s sortiment af bagagebærere består af.

Prisen for Atran Velo's bagagebærere er overkommelig og produkterne har en lav vedligeholdelsesomkostning. Derfor kan du være tryg når du køber produkter fra Atran Velo – du vil få prisvenlige produkter af højeste kvalitet.

Når du køber et produkt fra Atran Velo hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. Atran Velo giver 2 års garanti på alt deres udstyr – uanset om det er et støtteben, bagagebærer, cykelkurv eller noget helt fjerde.