Atran Velo AVS Cykeltasker

Svenske Atran Velo har designet og produceret komponenter og udstyr til cykelbranchen siden 1937, herunder AVS systemer som bagagebærere, cykelkurve og cykeltasker. Med mere end 80 års erfaring inden for cykler, har det svenske firma stort know-how og indsigt i, hvad vi som cyklister har behov for.

At finde den rigtige cykeltaske ikke altid nemt. Men Atran Velo går du ikke helt galt i byen. Svenske Atran Velo har designet og produceret komponenter og udstyr til cykelbranchen siden 1937. Med mere end 80 års erfaring inden for cykler, har det svenske firma stort know-how og indsigt i, hvad vi som cyklister har behov for.

Atran Velos fokus vision er at hjælpe flere mennesker til at vælge cyklen som transportmiddel. Derfor er deres produktsortiment fokuseret omkring udstyr som bagagebærer, støtteben, cykelkurve, cykeltasker og skærme til cyklen.

Med en placering i svenske Falkenberg, har Atran Velo haft masser af erfaring med at bygge robuste produkter, som kan holde til al slags vejr. Dette gælder uanset om det er sommer eller vinterhalvår. Derfor er produkterne også udviklet til både at være praktiske, smarte og holdbare. Den perfekte kvalitets cykeltaske til din cykel.

Atran Velo cykeltasker er et godt valg for cyklister, der ønsker en solid, robust og alsidig løsning til transport af deres daglige varer eller andre nødvendigheder. Taskerne er fremstillet af robuste materialer med god slidstyrke, og som kan modstå barske vej- og vejrforhold. Taskerne kan fint begå sig i både mudder og på grusveje, og så er størstedelen af Atran Velo cykeltasker 100% vandtætte. Det fleksible design giver cyklisten mulighed for at distribuere oppakningen jævnt og uden risiko for at få tasken ind i cykelhjulet. Derudover har taskerne rummelige dimensioner til at holde alle dine ting – fra regntøj til madpakker – organiseret og sikkert under køreturen. Alt dette kombineret med den høje kvalitet af Atran Velo's produkter giver dig ro i sindet, da du ved, at du har et stærkt produkt mellem dig og naturen!

Alle cykeltasker fra Atran Velo er med AVS. Du kan derfor kun anvende disse tasker på din cykel, hvis din cykel har en AVS bagagebærer.

Atran Velo's cykeltasker er meget modstandsdygtige overfor slid og skader med mange års brug. Derudover bliver alle produkter fra Atran Velo testet for kvalitetskontrol under strengt overvågede betingelser og miljønormer for at sikre den bedste kvalitet.

Atran Velo's cykeltasker er nemme at montere og har god rummelighed til at kunne bære både tøj, mad og evt. computer på din cykeltur. De er med integreret AVS-system, så du let kan klikke dem af og på din AVS-Bagagebærer.

Når du køber et produkt fra Atran Velo hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. Atran Velo giver 2 års garanti på alt deres udstyr – uanset om det er et støtteben, bagagebærer, cykelkurv eller noget helt fjerde.