BBB Cykeltøj

BBB er måske det mest udbredte mærke i verden, når det kommer til udvalg og forskellige typer af produkter. BBB producerer og sælger cykeltøj, værktøj, cykel reservedele, cykeludstyr og meget mere. Alle produkter er af høj kvalitet og med fokus på at være med på de nyeste trends. Med et produkt fra BBB kan du være sikker på at få noget, som fungerer effektivt.

Hvis du er på udkig efter højkvalitets cykeltøj, som passer til en aktiv livsstil, kan du garanteret finde noget interessant i BBB’s sortiment. Cykeltøj-sortimentet består både af shorts, jerseys, cykelbriller, cykelhandsker og mere. Alt sammen designet til at sidde komfortabelt og agere funktionelt, når du sidder på cyklen. Med cykeltøj fra BBB er du godt kørende!

BBB Cykeltøj er det perfekte valg for dig, der søger ekstra komfort og sikkerhed når du cykler. De fleste cykelshorts og cykeltrøjer er lavet med et slip modstandsdygtige silikonekanter, som giver en behagelig pasform sikrer, at tøjet ikke glider rundt omkring ben, ryg og arme under kørsel.

BBB Cycling er et populært mærke inden for cykeltøj grundet deres stilfulde designs, samtidig med at det har en god holdbarhed og slidstyrke. Det betyder, at du kan have tøjet i mange år, uden at skulle bekymre dig om, at det hurtigt bliver slidt op eller falmer.

Med et par cykelbriller fra BBB, kan du beskytte øjnene mod al slags vejr. Deres brilleglas findes både i klar, gul, røget og fotokrom udgave, så du er klar til både sol og regn. De mørke glas er med UV-beskyttelse, så du er endnu bedre sikret mod solens stråler. Med justerbare næseklemmer og silikone/gummi kanter på stellet, er du kørende med en cykelbrille, som sidder perfekt til dit hoved.

Når du køber et produkt fra BBB hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. BBB giver 2 års garanti på alle varer – uanset om det er tøj, cykeltilbehør eller cykel reservedele.