BikePartner Cykelkurve

BikePartner er et af de førende mærker, når det kommer til cykelkurve. Deres kurve er designet og produceret i kvalitetsmaterialer med fokus på holdbarhed og kompatibilitet. Deres sortiment inkluderer både cykelkurve til at montere foran på cyklen (frontkurve) og til at montere bag på cyklen (bagkurve). Begge typer findes i modeller, der kan fastmonteres og som kan tages af og på efter behov.

BikePartner producerer forskellige typer cykelkurve for at imødekomme cyklisters behov for transport af varer og bagage på deres cykler. Her er nogle af de typer cykelkurve, som den danske producent tilbyder;

Frontkurve: BikePartner producerer cykelkurve, der monteres foran på cyklen. Dette kan både være direkte på styret, eller ved fastmontering omkring forgaffel / over forhjulet. Disse kurve er typisk designet i robuste og holdbare materialer som aluminium og stål, men findes også i mere stilfulde flet-udgaver. BikePartners frontkurve er lette at montere med det mest almindelige værktøj som unbraco-nøgler eller skruetrækkere. Cykelkurvene findes i forskellige størrelser, og kan typisk rumme mellem 5 til 20 liter. Perfekt til opbevaring af en rygsæk, indkøbspose eller lignende.

Bagkurve: BikePartner tilbyder også cykelkurve, der er specielt designet til montering på cyklens bagagebærer. Disse cykelkurve er typisk noget større end frontkurvene, og har en højere bæreevne, hvilket gør dem ideelle til transport af større tasker, varer eller indkøb. Ligesom BikePartners frontkurve, findes bagkurvene i forskellige designs i aluminium, stål og flet. Alle i forskellige størrelser. Nogle af BikePartners bagkurve er designet til fastmontering, mens andre er aftagelige. De aftagelige modeller findes i udgaver, der sidder i spænd under bagageklappen, og i udgaver, hvor to kroge sættes ind under selve bagagebæreren. Begge systemer er nemme at tage af og på, og så har disse kurve typisk en bærehank, så du let kan tage cykelkurvene med dig.

BikePartner står for kvalitet, funktionalitet og brugervenlighed. Dette gælder også for deres cykelkurve. Så du kan være helt tryg, når du køber en cykelkurv fra danske BikePartner.

Når du køber en cykelkurv fra BikePartner hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. BikePartner giver 2 års garanti på alle kurve – uanset om det er en bagkurv eller en frontkurv.