KlickFix

KlickFix er en af de førende producenter inden for cykeltilbehør som cykelkurve, mobil / telefonholdere og cykeltasker. Det smarte ved KlickFix er, at de gør brug af kliksystemer, så du let og hurtigt kan tage f.eks. din cykelkurv af og på cyklen efter behov. Med KlikFix har du altså en praktisk løsning til dagligdagens strabadser.

Med årtiers erfaring i branchen har KlickFix opbygget en betydelig viden og ekspertise inden for cykeltilbehør. De forstår cyklisternes behov og formår at levere produkter, der imødekommer disse behov. KlickFix er dedikeret til at producere produkter af høj kvalitet, der kan modstå de forskellige vejrforhold, vi oplever i Danmark. Deres produkter er derfor kendt for deres holdbarhed og lange levetid.

KlickFix tilbyder et bredt udvalg af produkter, der opfylder forskellige behov og præferencer inden for cykeltilbehør. Deres sortiment spænder fra praktiske opbevaringsløsninger til sikkerhed og komfort under cykelturen. Deres mest populære produkter er KlickFix Cykelkurve. Her finder du et bredt udvalg af cykelkurve i forskellige størrelser og designs. Størstedelen af kurve-udvalget består af frontkurve, som ved hjælp af KlickFixs styradaptere kan klikkes af og på cyklens styr efter behov. Sortimentet indebærer dog også fastmonterede frontkurve og cykelkurve til at montere bagpå cyklen. Er du til mindre cykeltasker, laver KlickFix også både styrtasker og sadeltasker, som også er med klikfunktion til hurtig på- og afmontering.

En anden populær produktkategori fra KlikFix er deres holdere til mobiltelefoner. KlickFix har et stort udvalg af deres PhoneBag modeller. Her finder du smarte telefonholdere i vandtætte materialer og med Touch-funktion, så telefonen kan bruges under kørsel. Selvfølgelig kun som vejviser, og ikke til at distrahere dig under kørsel. Her er KlickFix også blandt de mest innovative, hvor de med deres Quad adaptere giver dig mulighed for at klikke telefonholderen af efter endt cykeltur for et rent look på cykelstyret.

Samlet set er KlickFix et velrenommeret brand inden for cykelindustrien, der er kendt for deres innovative monteringssystem og høje kvalitet. Deres tilbehør giver rig mulighed for at tilpasse udstyr til cyklen efter behov og derefter nyde en sikker og problemfri cykeloplevelse. KlickFix’s dedikation til brugervenlighed og holdbarhed gør dem til en af de foretrukne mærker inden for cykeltilbehør.

Når du køber et produkt fra KlickFix hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. KlickFix giver 2 års garanti på alle deres produkter – uanset om det er en cykelkurv, styradapter, mobilholder eller noget helt andet.