Promovec

Promovec er en dansk virksomhed, der er specialiseret i produktionen af elsystemer til elcykler. Virksomheden blev grundlagt i 2003 i Aarhus og har siden da etableret sig som en af de førende aktører inden for motorsystemer til elcykler i Danmark. I dag finder du blandt Promovec-motorer på cykler som Centurion, MBK, Nishiki, Winther, SCO, Kildemoes, Mustang, Raleigh m.fl.

Som en førende dansk producent af elmotorer, har Promovec skabt sig et stærkt omdømme inden for branchen. Deres engagement i at levere pålidelige og bæredygtige transportløsninger har gjort dem til et foretrukket valg for mange cyklister, der søger en elektrisk cykel af høj kvalitet. Selvom at sortimentet startede begrænset, har den danske motorleverandør i dag et stort sortiment af forhjulsmotorer, baghjulsmotorer og centermotorer. Deres mest populære elmotor er deres forhjulsmotor, som sidder på vores Raleigh Darlington, Winther Superbe og andre populære elcykler. Promovec leverer både motor, display, batteri, lygter og mere, så alle elektroniske dele har mulighed for at snakke sammen. 

Den danske motorleverandør giver 3 års garanti på både batteri, motor og display. Du kan altså med en elcykel med Promovec-system være helt tryg i forhold til at være dækket ind mod fejl.

Promovec's produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed. Virksomheden anvender innovative teknologier for at sikre pålidelighed og ydeevne i deres produkter. De fokuserer også på designaspekter for at være med til at skabe æstetisk tiltalende cykler, der imødekommer kundernes forskellige præferencer.

Når du køber en elcykel med Promovec-motorsystem, er du selvfølgelig med til at gå en mere bæredygtig vej i forhold til transport. Men du støtter også en dansk virksomhed med dansk produktion, design og udvikling. Som aarhusiansk cykelhandler, som vi er hos Cykelgruppen, Rowi Cykler og Egå Cykelcenter, har vi let ved at få serviceret produkter fra Promovec. De ligger nemlig i den aarhusianske baghave i Lisbjerg. Skulle du være så uheldig at have et problem med motor, batteri, display eller andet, kan vi ofte reparere problemet på vores egne værksteder. Skulle det være en større, og mere udfordrende fejl, har vi nem og hurtig adgang til deres hovedkontor i Lisbjerg, så vi kan have cyklen klar igen til dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Når du køber et produkt fra Promovec hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. Promovec giver 3 års garanti på alle varer – uanset om det er en motor, display, batteri eller oplader.