Kædelåse

Kædelåse er nogle af de mest fleksible låse på markedet. Denne type lås fås i forskellige længder og tykkelser alt efter sikkerhedsniveau. I Danmark bliver der i gennemsnit stjålet en cykel hvert 7. minut. Derfor er det en god idé at få låst cyklen ordentligt, når man går fra den! Dette kan du f.eks. gøre med en kædelås.

Hvis du søger en fleksibel lås, som kan låse cyklen fast til noget, kan du med fordel vælge en kædelås. Kædelåse kan twistes og drejes, så de kan kringle sig rundt om cykelstativer, lygtepæle m.m. En kædelås kan let vikles rundt om cyklen, så du ikke behøver at opbevare den i tasken eller cykelkurven. Vi har kædelåse fra ABUS og AXA. Vores modeller kommer i flere forskellige designs og sikkerhedsniveauer – både forsikringsgodkendte og ikke-forsikringsgodkendte. Til de forsikringsgodkendte låse medfølger 2 nøgler. Skulle du ske at smide nøglerne væk, kan du selv bestille nye nøgler.

Hvorfor en kædelås?

En kædelås er sværere at bryde op end f.eks. en kabellås. For at bryde en kædelås over, skal der klippes / skæres to steder, da låsene består af kædeled. Vores kædelåse er enten lavet i stål, hærdet stål eller granit. Altså tre meget kraftige materialer. Vores forsikringsgodkendte kædelåse kan modstå frostsprays og er utrolig robuste. Alle vores kædelåse er har et stofbetræk på, så du ikke risikerer at ridse cyklen.

Hvis din kædelås ikke behøver at være forsikringsgodkendt, har vi også mindre og lettere kædelåse. Disse laves både med kode og nøgle og kommer i forskellige længder og led-tykkelser efter behov.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.