Bagagebærer Avenue m/klap

499,95 DKK

Sølv Avenue bagagebærer til at montere bag på cyklen. Denne bagagebære er lavet i aluminium, og passer til cykler med hjulstørrelse 28″ og 29″. Med bagagebæreren følger beslag, som er med til at sikre korrekt vinkling i forhold til cyklen.

Størrelse: 28", 29"

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): a610509 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sølv Avenue bagagebærer til at montere bag på cyklen. Denne bagagebære er lavet i aluminium, og passer til cykler med hjulstørrelse 28″ og 29″. Med bagagebæreren følger beslag, som er med til at sikre korrekt vinkling i forhold til cyklen. Benene, som spændes på i bunden af cyklens baggaffel er designet til at passe til 28″-29″ hjul.

Denne Avenu bagagebærer er udstyret med en sølv bagageklap. Dett giver dig mulighed for at spænde en taske, pose m.m. fast, uden at det ryger af under cykelturen. Er du mere til cykeltasker, er disse også kompatible på siden af bagagebæreren.

For at bagagebæreren passer til din cykel, at det vigtigt, at der er skruegevind til at spænde den fast i stellet. På de fleste cykler sidder en skrue/et gevind på hver side af toppen af bagstellet, mens der er huller til montering ved enden af bagstellet (ca. hvor hjulet spændes fast).

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Bagagebærer Avenue m/klap