Baglygte Bike Attitude 3 LED

99,95 DKK

Denne Bike Attitude cykellygte er en baglygte til at montere på sadelpinden eller bagstellet. Baglygten gør dig både synlig på lang afstand og fra siden.

Farve: Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 75400600 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Denne Bike Attitude cykellygte er en baglygte til at montere på sadelpinden eller bagstellet. Baglygten gør dig både synlig på lang afstand og fra siden.

Her får du en cykellygte, som er godkendt efter dansk lovgivning for cykellygter, så du ikke risikerer bøder, og så du er ekstra synlig i trafikken. Denne cykellygte er primært til at blive set i trafikken, men kan også lyse lidt op. Ved skovkørsel eller kørsel i høj fart vil vi anbefale en kraftigere forlygte.

Lysfunktioner

Baglygten er bygget med tre lysfunktioner – blinkende lys, hurtig blink og konstant lys. Ved konstant lys har lygten en brændetid på op til 85 timer, mens den ved blinkende lys har en brændetid på op til hhv. 124 og 185 timer.

Bike Attitude baglygten er batteridrevet af 2 stk. AAA batteirer. Batterier er inkluderet i prisen. Ved udskiftning af batterier, skal du blot fjerne glasset med en flad skruetrækker eller en mønt i siden af lygten.

Montering af Bike Attitude Baglygte

Cykellygten er designet med et beslag, som spændes rundt om sadelpinden eller bagstellet. Herefter kan du klikke lygten af på efter behov. Ønskes lygten “fastmonteret”, kan man med fordel dryppe lidt superlim på indersiden af beslaget, så lygten sidder fast. Man kan også smide en strips omkring beslag og lygte.

Yderligere information

Mærke

Type Lygte

USB-Genopladelig

Udskiftelige batterier

Ja

Lysfunktioner

Blink, Hurtig Blink, Konstant lys

Beslag inkluderet

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her