Bremse Shimano Sora BR-R3000

279,95 DKK

Shimano Sora BR-R3000 bremse (bagbremse), som sidder på mange racercykler med fælgbremser. Denne bremseklo skal centermonteres bag på cyklen, lige over baghjulet.

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EBRR3000AR87A Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Shimano Sora BR-R3000 bremse (bagbremse), som sidder på mange racercykler med fælgbremser. Denne bremseklo skal centermonteres bag på cyklen, lige over baghjulet.

Shimano BR-R3000 bagbremsen er designet med en Quick Release funktion, så af- og påmontering af bremse samt bremseklodser er meget let. Bremsen kan justeres i vinkling i forhold til bremseklodser og kan justeres i fjederspænding, så bremsen bremser i begge sider på fælgen.

Kompabilitet for Shimano Sora BR-R3000 Bremse

Denne Shimano Sora bagbremse er designet til at passe på racercykler og sportscykler, som kører med centermonterede fælgbremser. Sora BR-R3000 passer til fælgbredder på 19-28 mm. og dæk med maksimal bredde på 700 x 28C. Shimano anbefaler SLR-bremsekabler for optimal bremseeffekt.

Shimano Sora BR-R3000 er en racerbremse, som skal monteres bag på hjulet. Bremsekloen skal centermonteres, og Shimano anbefaler, at du bruger SLR bremsekabler til denne bremseklo. BR-R3000 er fremstillet med quick release, hvilket gør montering og afmontering meget lettere. Du har mulighed for at justere vinklen på bremseskoene, og derudover kan du justere fjederspændingen, således at bremsekloen bremser på begge sider af fælgen på samme tid. Bolt og møtrikker til montering medfølger.

Yderligere information

Farve

Mærke

Bagbremse

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her