Bugatti Retro Minicykel 3 Gear 20″ Hjul

5.299,00 DKK

Bugatti Retro Minicykel er en lille, manøvredygtig cykel med 20″ hjul, 3 gear og fodbremse. Butatti Minicyklen er udstyret med skærme, kædeskærm, bagagebærer og støtteben. Cyklen er perfekt til korte ture gennem byen eller til camping ture. Det høje, ergonomiske styr gør, at Bugatti cyklen er komfortabel at køre på. Den laves i Onesize (48 cm) stel og med 20″ hjul. Dette gør, at cyklen passer bedst til højder på 140 – 190 cm.

Størrelse: 20"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 902170448 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Bugatti Retro Minicykel er en lille, manøvredygtig cykel med 20″ hjul, 3 gear og fodbremse. Bugatti Minicyklen er udstyret med skærme, kædeskærm, bagagebærer og støtteben. Cyklen er perfekt til korte ture gennem byen eller til camping ture. Det høje, ergonomiske styr gør, at Bugatti cyklen er komfortabel at køre på. Den laves i Onesize (48 cm) stel og med 20″ hjul. Dette gør, at cyklen passer bedst til højder på 140 – 190 cm.

Shimano Nexus Geargruppe

Bugatti Retro Minicykel er bygget med 3 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus kræver ikke særligt vedligehold, og giver barnet mulighed for lettere at komme op og ned ad stejle bakker. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. Ved indvendige gear det en god idé ikke at træde i pedalerne ved gearskift. Omvendt er det ved udvendige gear nødvendigt at træde i pedalerne ved gearskift.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , ,

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her