Craft Core Bike SubZ BIB Tights Herre

900,00 DKK

Craft Core Bike SubZ BIB Tights Herre er et par cykelbukser med seler til mænd. Disse Craft herre cykelbukser er både varme og vandtætte. Tightsene er med en foret inderside, som sikrer god varmeisolering og høj komfort i det kolde vinterhalvår. For ekstra komfort, er denne model designet med en Infinity C3 Pude.

Størrelse: XL

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1911177-999000-7 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Craft Core Bike SubZ BIB Tights Herre er et par cykelbukser med seler til mænd. Disse Craft herre cykelbukser er både varme og vandtætte. Tightsene er med en foret inderside, som sikrer god varmeisolering og høj komfort i det kolde vinterhalvår. For ekstra komfort, er denne model designet med en Infinity C3 Pude.

Vandafvisende materiale

Craft Core Bike SubZ BIB Tights M er designet til brug i vinterhalvåret i al slags vejr. Derfor er disse cykeltights vandtætte med et vandsøjletryk på WP 8000 mm. For at Core Bike SubZ BIB Tights ikke bliver indelukket og ukomfortable, er de med fin åndbarhed på 8000 MVP.

Designet til at holde dig varm

Vand er ikke de eneste udfordringer i vinterhalvåret. Craft Core Bike SubZ BIB Tight M hjælper dig med at holde benene varme, uanset hvornår på døgnet du cykler. Den varmeisolerende inderside beskytter godt mod kulden, og er grundet sit børstede materiale ekstra blød at have på. Omkring læggene er en lynlås, som gør det let at få tightsene af og på og som sikrer en god pasform. Desuden er denne model med seler, som sikrer en perfekt pasform, hvilket sikrer optimal isolering til benene.

Mere om Craft Core Bike SubZ BIB Tights Herre

Disse tights er med en blød Infinity C3 pude. C3 Infinity er en sømløs, laserskåret, antimikrobiel og kønsspecifik pude fremstillet i Oeko-Tex materiale og højkvalitetsskum. Denne padding absorberer derfor effektivt stød og vibrationer fra vejen under cykelturen. Pudens fiberteknologi og hydrofil behandling sikrer samtidig effektiv fugttransport.

Craft Bike Subz BIB Tights M Herre findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Craft – Et grønnere valg

Craft er til den miljøbevidste cykelrytter, da der under produktionen tages højde for en grønnere fremtid. I produktionen mindskes anvendelsen af vand, kemikalier og energi i forhold til generel produktion af cykeltøj. Ved at købe Craft kan du derfor have det ekstra godt med dig selv!

Yderligere information

Farve

Mærke

Størrelse

Køn

Vindtæt

Nej

Vandtæt

Ja

Materiale

Front: 87% Polyester, 13% Recycled Elastan, Bag: 87% Polyester, 13% Recycled Elastan, Seler: 90% Polyester, 10% Elastan

Størrelseguide

 • Bryst (cm) – Mål rundt om brystet på største omkreds (mål inden om armene)
 • Liv / Talje (cm) – Mål rundt om livet, lige over hoften.
 • Hofte (cm) – Stil dig med samlede ben og mål rundt om hoften ved bredeste punkt.
 • Skulder / Armlængde (cm) – Mål fra starten af din skulder (ved slutningen af halsen), og ned til dit håndled. Armen skal være afslappet og ikke i udstrukket.
 • Skridtlængde (cm) – Mål indersiden af benet (fra skridt og ned til 1 cm over jorden).
 • Højde (cm) – Din totalhøjde.

Praktisk info

 • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
 • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
 • Returret: 14 dage fra modtagelse.
 • Reklamation: 2 år.
 • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
 • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her