Cykelholder BBB WallMount De Luxe Vægophæng Foldbar

299,95 DKK

BBB WallMount De Luxe er en cykelholder, som giver dig mulighed for at hænge cyklen på væggen. Denne cykelholer er designet til at hænge cyklen i stellet, så den hænger ud fra væggen.

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): B7-52150 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

BBB WallMount De Luxe er en cykelholder, som giver dig mulighed for at hænge cyklen på væggen. Denne cykelholer er designet til at hænge cyklen i stellet, så den hænger ud fra væggen. Designet med to skruer, som bores ind i væggen og sikrer stabil ophængning.

BBB WallMount De Luxe er designet med en stive, som kan foldes ind til væggen, når cyklen ikke hænger i holderen. Stiven går ud i to kroge, som cyklens overrør hænges i. Denne cykelholder passer derfor til næsten alle cykelstel, men bedst til cykler med lige overrør. Krogene har ekstra tykke puder, som mindsker risiko for ridser på stel ved ophængning. Holderen kan klare en max. belastning på 20 kg. og dermed ikke elcykler.

Med en cykelholder har du mulighed for at spare gulvplads. Cyklen kan desuden komme op i en højde, hvor den bliver flot præsenteret sammenlignet med, hvis den står på gulvet

Yderligere information

Farve

Mærke

Montering

Vægophæng,  Stelophæng

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her