Cykeltaske Vaude Aqua Back Color Single

699,00 DKK

Vaude Aqua Back Color er en enkelt cykeltaske, som her fås i Black / Alpine Lake (Sort med blå). Vaude Aqua Bag Color er til dig, som søger den bedste løsning til oppakning på cyklen. Cykeltasken er 100% vandtætte, så du ikke skal bekymre dig om vådt tøj og udstyr.

Størrelse: 24 L

Farve: Blå, Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 145020810 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Vaude Aqua Back Color er en enkelt cykeltaske, som her fås i Black / Alpine Lake (Sort med blå). Vaude Aqua Bag Color er til dig, som søger den bedste løsning til oppakning på cyklen. Cykeltasken er 100% vandtætte, så du ikke skal bekymre dig om vådt tøj og udstyr. Vaude’s cykeltasker er produceret klimaneutralt i Tyskland. De er lavet i et slidstærkt, PVC-frit presenningsmateriale, som sikrer din bagage uanset vejrforhold.

Opbygning af Cykeltaske Vaude Aqua Back Color Single (Black / Alpine Lake)

Cykeltasken kan rumme 24 liter, så der er rigeligt med plads til indkøb, tøj, computer og meget andet. En Aqua Back Taske er med ekstra indbygget rum, så du kan dele småting fra tøj, sko, mad, m.v.. Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Vaude’s cykeltasker designet med kraftige reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Tasken er super slidstærk og kræver ikke nogen form for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidt, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe. Der medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen. Aqua Back er syet i slidstærkt, PVC-fri tarpaulin materiale, som både er miljøvenligt og slidstærkt.

Vaude Aqua Back måler 37 x 33 x 19 cm (Højde x Bredde x Dybde), vejer 970 gram og kan rumme 24 liter.

Kompatible med de fleste bagagebærere

Denne Vaude cykeltaske lukkes ved hjælp af en rullelukning. Dette giver dig mulighed for at tilpasse rummeligheden på tasken samt holde dem 100% vandtætte. Bagsiden af tasken er med hard-back 2.0, som er en hård plast-væg, der sikrer mod slag og sørger for, at tasken ikke kan ryge ind i cykelhjulet. Aqua Back fastgøres til cyklen vha. det brugervenlige QMR 2.0-system, der gør justering, påsætning og aftagning af tasken let. Når du løfter i bærehåndtaget, åbnes de kraftige plastikkroge på indersiden, og tasken glider lige ned over – eller løsnes fra – bagagebæreren. Krogsystemet passer til standard bagagebærere med rørdiameter 8-16 mm. Der medfølger indsatser til krogene, så taskerne ikke “hopper” ved små rørdiameter.

Et miljøvenligt produkt

Vaude er kendt for at producere miljøvenlige cykeltasker, tøj, og andet tilbehør. Det samme gælder for denne Vaude Aqua Back cykeltaske. Den er produceret i PVC-fri tarpaulin. Under produktion fokuseres der på minimalt forbrug af energi og mindst mulig Co2 udledning. Med Vaude er du derfor sikker på at købe et produkt, som både er af høj kvalitet, og som er miljøvenligt produceret.

Se mere om Vaude Aqua serien her

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Spændesystem

QMR 2.0

Højde

37 cm

Bredde

33 cm

Dybde

19 cm

Volumen

24L

Vandtæt

Ja

Vægt

970 gram

Skulderstrop

Ja

Materiale

Tarpaulin

Type Kurv/Taske

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Cykeltaske Vaude Aqua Back Color Single