Tilbud

Endura FS260-Pro Aerogel Mitt Cykelhanske

299,00 DKK

Endura FS260-Pro Aerogel Mitt er et sæt kortfingrede cykelhandsker med velcrolukning. Denne Endura cykelhandske er perfekt til sommerhalvåret på landevejen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: L

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Endura FS260-Pro Aerogel Mitt er et sæt kortfingrede cykelhandsker med velcrolukning. Denne Endura cykelhandske er perfekt til sommerhalvåret på landevejen.

Åndbar og komfortabel

FS260-Pro Aerogel Mitt fokuserer på landevejskørsel og er derfor både åndbar, komfortabel og holdbar i materialet. Håndfladen er med gel-indlæg, som sikrer god stødabsorbering og komfort. Mellem gel og håndflade er et hulrum, som sikrer god luftgennemstrøm, som mindsker svedige og varme hænder.
Bagsiden af cykelhandsken er konstrueret i et strækbart elastan materiale, som sikrer en tætsiddende, men komfortabel pasform.

Aerogel teknologi

Endura FS260-Pro Aerogel Mitt er en cykelhandske med aerogel-indlæg. Almindeligt gel er ikke åndbar, hvilket typisk gør en cykelhandske varmere end cykelhandsker uden gel. Dog har denne cykelhandske hulrum mellem gel og handskens håndflade (aerogel). Dette sikrer god luftgennemstrøm og derved bedre nedkøling under cykelturen. På aerogel-indlæggende er silikone-print, som sikrer et godt greb om styret i al slags vejr.

Denne Endura cykelhandske er let at få af og på ved hjælp af velcro-strop og såkaldte finger tabs. Se billede for størrelsesguide.

 

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Materiale

35% Nylon,  30% Polyester, 25% Polyurethan, 10% Elastan