Forlygte SMART SuperFlash t/fastmontering

199,95 DKK

Denne SMART SuperFlash forlygte er til at fastmontere i forgaflen. Denne SMART forlygte gør dig både synlig på lang afstand og fra siden. Lygten har en indbygget frontrefleks, så cyklen ikke skal have monteret en ekstra refleks på fronten.

Farve: Hvid

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 35825 Kategori:

Beskrivelse

Denne SMART SuperFlash forlygte er til fastmontering i forgaflen. Denne SMART forlygte gør dig både synlig på lang afstand og fra siden. Lygten har en indbygget frontrefleks, så cyklen ikke skal have monteret en ekstra refleks på fronten.

Du får her en SMART forlygte, som er godkendt efter dansk lovgivning for cykellygter, så du ikke risikerer båder, og så du er ekstra synlig i trafikken.
Denne cykellygte er primært til at blive set. Lygten er derfor ikke egnet til at lyse en mørk vej eller en skov op. Her vil vi anbefale en kraftigere forlygte.

Lysfunktioner

Forlygten er bygget med tre lysfunktioner – blinkende lys, “Super Flash” og konstant lys. Ved konstant lys har lygten en brændetid på op til 24 timer, mens det ved blinkende lys er op til 125 timer.

Lygten er batteridrevet af 2 stk. AAA batteirer. Batterier er inkluderet i prisen. Ved udskiftning af batterier, skal du blot skrue bundskruen ud og trække selve lygten ud af sit hylster.

Montering af SMART SuperFlash Forlygte til Fastmontering

Denne cykellygte monteres på forgaflen – lige over forhjulet. For at lygten er kompatibel, skal der være hul i forgaflen til at skrue lygten fast.

Yderligere information

Type Lygte

USB-Genopladelig

Udskiftelige batterier

Ja

Lysfunktioner

Blink, Superflash,  Konstant lys

Beslag inkluderet

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her