Gavekort – 1.000 kr

1.000,00 DKK

Gavekort på 1.000 kr., som kan bruges på Cykelgruppen.dk, i Rowi Cykler og i Egå Cykelcenter. Det kan nogle gange være svært at finde den rette gave. Med et gavekort går du ikke galt i byen, og modtageren kan vælge lige nøjagtigt den gave, som de ønsker sig.

Varenummer (SKU): GK1000 Kategori:

Beskrivelse

Gavekort på 1.000 kr., som kan bruges på Cykelgruppen.dk, i Rowi Cykler og i Egå Cykelcenter. Det kan nogle gange være svært at finde den rette gave. Med et gavekort går du ikke galt i byen, og modtageren kan vælge lige nøjagtigt den gave, som de ønsker sig. Gavekortet kan frit anvendes på alle varer, farver og størrelser på vores hjemmeside og i vores fysiske butikker. Gælder på ALT – dette indebærer også nedsatte varer, elcykler, og reparationer på vores værksteder.

Gavekortet er gyldigt i 3 år efter udstedelsesdatoen, og du/modtageren behøver ikke at bruge hele gavekortets værdi på én gang. Hvis f.eks. halvdelen af beløbet anvendes, bruges samme gavekort-kode til senere brug. Gavekortet kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter.

Når du bestiller et gavekort hos Cykelgruppen.dk, modtager du en mail med gavekortet, som består af en rabatkode. Vælg derfor “Click & Collect” som leveringsmetode, så du ikke betaler fragt for at modtage et digitalt gavekort.

Ved anvendelse på vores hjemmeside indtastes koden i rabatkode-feltet ved kassen, og ved anvendelse i fysisk butik fremvises rabatkoden til en af vores ekspedienter.

Praktisk info

  • Levering: Sendes via mail
  • Returret: Gavekort kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter
  • Gyldighed: 3 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her