Helskærmsæt Giant SpeedShield Rapid & FastRoad

399,95 DKK

Giant SpeedShield er et helskærmsæt fra Giant, som passer til hjulstørrelse 28″ i diameter og 23-32 mm i dækbredde. Med dette Giant skærmsæt er du bedre beskyttet mod vand, mudder og andet snavs. Skærmsættet leveres med stivere som beslag, der monteres på cyklens forgaffel og bagstel.

Størrelse: 700 x 36C

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 530000036 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Giant SpeedShield er et helskærmsæt fra Giant, som passer til hjulstørrelse 28″ i diameter og 23-32 mm i dækbredde. Med dette Giant skærmsæt er du bedre beskyttet mod vand, mudder og andet snavs. Skærmsættet leveres med stivere som beslag, der monteres på cyklens forgaffel og bagstel. Disse helskærme kan justeres i beslagene for optimal pasform til cyklen.

Skærmsættet er let at montere, med et flot finish og i et hårdt polycarbonat-materiale. Skærmene er specielt udviklet til Giant Rapid og Giant FastRoad modellerne, men passer til de fleste citybikes,

Find den rigtige skærmstørrelse

Dette Giant SpeedShield helskærmsæt er i et matsort design til 28″, og leveres med en bredde på 700 x 36C. Dette svarer til en skærmbredde på 36 mm, hvilket betyder, at disse cykelskærme passer til dækbredder fra 23-32 mm for at have frirum mellem dæk og skærm.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Hjulstørrelse