Kæde Shimano Steps CN-E6070 9sp

299,95 DKK

Shimano CN-E6070 er en kæde, som passer til 9 Speed (udvendige gear). Denne Shimano STEPS cykelkæde designet til at være fleksibel og ekstra holdbar, så den passer perfekt til elcykler.

Størrelse: 138 Led

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): ICNE60709138I Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Shimano CN-E6070 er en kæde, som passer til 9 Speed (udvendige gear). Denne Shimano STEPS cykelkæde designet til at være fleksibel og ekstra holdbar, så den passer perfekt til e-bike (elcykler).

Denne Shimano CN-E6070 kæde passer til udvendige gearsystemer med en kassette med 9 tandhjul. Kæden er også kompatibel til nogle SRAM gearsystemer. Kæden består af 138 Led, og der medfølger et samleled i pakken.

Løbende vedligeholdelse

Selvom kæden er olieret fra start, anbefaler vi at smøre kæden ofte for at øge performance og mindske slid. Bruges cyklen flere gange om ugen, anbefaler vi at smøre kæden hver 2. til 3. uge. Specielt i vinterhalvåret med salt og hårdt vejr har kæden ekstra godt af at blive smurt. Dette mindsker risikoen for rust og sikrer, at cyklen kører bedre. Det er dog også vigtigt ind i mellem at rengøre kæden, så der ikke opbygger sig et tykt lag fedt, olie og snavs på kæden. Til dette er det godt at bruge kæderens, også kaldet degreaser.

Du kan finde vores kædeolie og -rens fra Finish Line her.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 6 måneder.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her