Kæde Shimano Ultegra CN-6701 10sp

349,95 DKK

Shimano CN-6701 er en 10 speed kæde i kvaliteten Shimano Ultegra. Ultegra er topkvalitet inden for cykelkæder til landevejen. Kæden er derfor super slidstærk, let rullende og med lav vægt.

Størrelse: 116 Led

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): ICN6701116 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Shimano CN-6701 er en 10 speed kæde i kvaliteten Shimano Ultegra. Ultegra er topkvalitet inden for cykelkæder til landevejen. Kæden er derfor super slidstærk, let rullende og med lav vægt.

Denne Shimano kæde passer til 10 speed gearsystemer fra både Shimano og SRAM. Kæden passer både på racercykler, mountainbikes og elcykler. Kæden består af 116 led, og der medfølger et samleled i pakken.

Shimano Sil-Tec

For at holde en Shimano CN-6701 Ultegra kæde let rullende, har den fået en ultralav friktions overfladebehandling kaldet Sil-Tec. Sil-Tec sikrer forbedret performance fra kæden, og sikrer en bedre køreoplevelse. Med Sil-Tec er kæden også mere resistent over for vand og snavs.

Løbende vedligeholdelse

Selvom kæden er olieret fra start, anbefaler vi at smøre kæden ofte for at øge performance og mindske slid. Bruges cyklen flere gange om ugen, anbefaler vi at smøre kæden hver 2. til 3. uge. Specielt i vinterhalvåret med salt og hårdt vejr har kæden ekstra godt af at blive smurt. Dette mindsker risikoen for rust og sikrer, at cyklen kører bedre. Det er dog også vigtigt ind i mellem at rengøre kæden, så der ikke opbygger sig et tykt lag fedt, olie og snavs på kæden. Til dette er det godt at bruge kæderens, også kaldet degreaser.

Du kan finde vores kædeolie og -rens fra Finish Line her.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 6 måneder.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her