Koga E-Inspire Herre

24.999,00 DKK

Koga E-Inspire Herre er for dig, som både pendler og cykler lange ture. Med en E-Inspire kan du cykle ubekymret og i stil takket være det flotte design, kvalitetskomponenter og en Bosch motorteknologi, som virker upåklageligt.

Størrelse: 54 cm

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KBF54009 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Koga E-Inspire Herre er for dig, som både pendler og cykler lange ture. Med en E-Inspire kan du cykle ubekymret og i stil takket være det flotte design, kvalitetskomponenter og en Bosch motorteknologi, som virker upåklageligt.

Koga E-Inspire er lavet i et sportslig super glatsvejset aluminiumsstel. Dette betyder, at modellens svejsninger er slebet ned og ikke er til at se, hvilket giver et elegant og stilrent udseende. Samtlige kabler på cyklen føres indvendigt i stellet, så cyklen er beskyttet mod al slags vejr. Samtidig giver det et flottere udseende. Koga E-Inspire er bygget med henblik på komfort. Derfor får du her en elcykel med affjedring i både sadel og forgaffel. Håndtag og styr er ergonomisk udformet og kan let justeres i højde efter behov.

Koga E-Inspire Herre er perfekt til lange ture i kuperet terræn. Cyklen kommer med 10 udvendige Shimano Deore SLX gear – en geargruppe i høj kvalitet. For at sikre god bremseeffekt, er modellen bygget med pålidelige og kraftfulde Magura hydrauliske fælgbremser.

Koga E-Inspire Herre – Bosch Motorsystem

Koga vægter kvaliteten i top – Derfor har de valgt at køre med Bosch som motorleverandør på E-Lement-modellerne. Her får du en kraftig Bosch Active Line Plus centermotor, som er let at betjene og giver en god vægtfordeling. En centermotor tilpasser sig dit tråd, så trækkraften afhænger af, hvordan du selv hjælper til. Motorassistancen kan du yderligere tilpasse på centerdisplayet (Bosch Intuvia). Her kan du også styre lyset og finde en masse forskellige informationer om din cykeltur.

Denne model kommer med et 300 Wh batteri inkluderet i prisen. Et 300 Wh Bosch-batteri kan ifølge Bosch køre op mod 110 km. Dog opleves en rækkevidde på 50-75 km ofte. Ønsker du længere rækkevidde, kan du opgradere til enten et 400 Wh eller 500 Wh batteri (merpris hhv. 1.000 og 2.500 kr).

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her