Koga F3 6.0 Herre

15.999,00 DKK

Koga F3 6.0 Herre er en af de mere luksuriøse versioner af F3-serien. Denne model kommer 11 indvendige gear, remtræk og skivebremser. Den ultimative kombination af “Form, Function & Fun”.

Størrelse: 54 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KS654011 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Koga F3 6.0 Herre er en af de mere luksuriøse versioner af F3-serien. Denne model kommer 11 indvendige gear, remtræk og skivebremser. Den ultimative kombination af “Form, Function & Fun”.

For at opnå det flotte steldesign, kommer Koga F3 6.0 med et let og sportsligt glatsvejset stel. Cyklen har et super rent look på grund af brugen af KOGA Crown Connect teknologi, hvor lygterne, skærmene, forgaffel og lydkabler er perfekt integreret. Kablet til lygterne løber gennem forgaffel, stel og bagagebærer.

For at holde komforten I top, kommer F3 6.0 med affjedrende forgaffel, justerbart styr og med en geometri, som sikrer en behagelig siddestilling.

Hvis du skal pendle gennem byen eller har brug for en cykel til cykelferien, er Koga F3 6.0 det rette valg. Denne model kommer nemlig med et meget holdbart og næsten vedligeholdelsesfrit Shimano Alfine 11 speed gearnav. I stedet for den traditionelle kæde, kommer F3 6.0 med et Gates CDN remtræk. Et remtræk holder væsentligt længere end en almindelig kæde og kræver ikke lige så meget vedligeholdelse. Remmen kører altid jævnt og gearskiftet føles lydløst og glidende. De 11 gear sikrer god udveksling, så du let kan komme både op og ned ad bakkerne.
Koga F3 6.0 er designet til at kunne køre i al slags vejr. Derfor kommer den med hydrauliske Shimano Skivebremser, som giver optimal bremseeffekt i både regn- og tørvejr.

Denne udgave af Koga F3 6.0 Herre kommer i størrelse 54 cm. og et stilrent design i mørkeblå med brune detaljer.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her