Koga F3 7.0 Herre

16.999,00 DKK

Koga F3 7.0 Herre er den suverænt bedste model i Koga F3-serien. Her får du en cykel med lav vægt og sportslig geometri, som sikrer en fantastisk håndtering. Med Koga F3 7.0 får du en sporty cykel med et super rent look. Dette skyldes brugen af KOGA Crown Connect teknologien, hvor forlygte, skærme, forgaffel og kabler til lygterne er perfekt integreret.

Størrelse: 54 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KR754022 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Koga F3 7.0 Herre er den suverænt bedste model i Koga F3-serien. Her får du en cykel med lav vægt og sportslig geometri, som sikrer en fantastisk håndtering. Med Koga F3 7.0 får du en sporty cykel med et super rent look. Dette skyldes brugen af KOGA Crown Connect teknologien, hvor forlygte, skærme, forgaffel og kabler til lygterne er perfekt integreret. Kablerne til både forlygte og baglygte kører gennem forgaffel, stel og bagagebærer ned til cyklens navdynamo. Det stilrene look sikres yderligere ved et fint svejset stel, hvor svejsninger næsten er usynlige. På denne F3-model fokuseres der især på vægt og de små detaljer. Derfor er stellet lavet i aluminium, mens cyklen kommer med en let KOGA forgaffel i carbon.

Shimano XT Geargruppe

Koga F3 7.0 er bygget med 30 udvendige Shimano XT gear. Shimano XT ligger blandt Shimano’s bedste geargrupper. Du får derfor her en geargruppe i topkvalitet, som skifter flydende og er utroligt slidstærkt, mens det er let. En cykel med Shimano XT sikrer derfor høj ydeevne, så du kan presse den året rundt.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Koga F3 7,0 bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med to hydrauliske Shimano XT skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Schwalbe Marathon Racer Dæk

Koga F3 7,0 er udstyret med 28″ Schwalbe Marathon Racer Dæk (700 x 42C), som er designet til at rulle let og sikre godt vejgreb året rundt. Dækket er perfekt til pendling eller lange cykelture på asfalteret vej. For ekstra beskyttelse mod punkteringer, er der ilagt et gummiindlæg, som holder de værste glasskår og småsten væk.

Mere om Koga F3 7.0 Herre

Denne udgave af Koga F3 7,0 er i herrestel med lige overrør. Herre-udgaven fås her i Reflexblue High Gloss, som er en blank blå farve. For at sikre et rent design, er kabelføringen integreret i cykelstellet. Sikkerhed er også noget, Koga vægter højt. Derfor er cyklen fra start udstyret med en B&M Forlygte og Spanninga Baglygte med sikker stop-funktion, som giver forbedret sikkerhed i trafikken. Du skal aldrig skifte batterier på dine cykellygter, da de er drevet af cyklens navdynamo.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Køn

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Koga F3 7.0 Herre