Koga F3 7.0 Herre

15.999,00 DKK

Koga F3 7.0 Herre er den suverænt bedste model i Koga F3-serien. Her får du en cykel med lav vægt og sportslig geometri, som sikrer en fantastisk håndtering.

Størrelse: 54 cm

Farve: Grå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): kr754012 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Koga F3 7.0 Herre er den suverænt bedste model i Koga F3-serien. Her får du en cykel med lav vægt og sportslig geometri, som sikrer en fantastisk håndtering.

Med Koga F3 7.0 får du en sporty cykel med et super rent look. Dette skyldes brugen af KOGA Crown Connect teknologien, hvor forlygte, skærme, forgaffel og kabler til lygterne er perfekt integreret. Kablerne til både forlygte og baglygte kører gennem forgaffel, stel og bagagebærer ned til cyklens navdynamo. Det stilrene look sikres yderligere ved et fint svejset stel, hvor svejsninger næsten er usynlige. Stellet er af aluminium for at holde vægten lav. På denne F3-model fokuseres der især på vægt og de små detaljer. Derfor kommer cyklen med en let KOGA forgaffel i carbon.

Denne model er udstyret med 30 udvendige Shimano XT gear. Shimano XT er en geargruppe i topkvalitet, som skifter flydende og er slidstærkt. Cyklen kommer med hydrauliske Shimano XT skivebremser, som sikrer optimal bremseeffekt under alle vejrforhold.
Sikkerhed er også noget, Koga vægter højt. Derfor er cyklen fra start udstyret med en B&M Forlygte og Spanninga Baglygte med sikker stop-funktion, som giver forbedret sikkerhed i trafikken. Du skal aldrig skifte batterier på dine cykellygter, da de er drevet af cyklens navdynamo.

Denne Koga F3 7.0 Herre er fra 2019 og kommer i stelstørrelse 54 cm.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her