Koga Venya 7.0 Dame

15.699,00 DKK

Koga Venya 7.0 Dame er den mest luksuriøse og komplette model fra Venya-serien. Fantastisk at cykle på og opsigtsvækkende. Venya-serien excellerer på grund af den ultimative blanding af funktionalitet og design.

Størrelse: 50 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): kv7l5011 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Koga Venya 7.0 Dame er den mest luksuriøse og komplette model fra Venya-serien. Fantastisk at cykle på og opsigtsvækkende. Venya-serien excellerer på grund af den ultimative blanding af funktionalitet og design.

Shimano XT Geargruppe

Koga Venya 7.0 er bygget med 30 udvendige Shimano XT gear. Shimano XT ligger blandt Shimano’s bedste geargrupper. Du får derfor her en geargruppe i topkvalitet, som skifter flydende og er utroligt slidstærkt, mens det er let. En cykel med Shimano XT sikrer derfor høj ydeevne, så du kan presse den året rundt.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Venya 7.0 bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med to hydrauliske Magura fælgbremser. Hydrauliske fælgbremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som mekaniske fælgbremser. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Schwalbe Marathon Dæk

Koga Venya 7.0 er udstyret med 28″ Schwalbe Marathon dæk (700 x 37C), som er designet til at rulle let, men komfortabelt. Dækket er designet til pendling eller lange cykelture på asfalteret vej. Schwalbe Marathon har også et punkteringshæmmende indlæg, som beskytter med småsten og glasskår.

Mere om Koga Venya 7.0 Dame (Turquoise Blue / Blå)

Denne udgave af Koga Venya 7.0 er i damestel med lav indstigning. Dame-udgaven fås her i Turquoise Blue, som er en blank blå farve. Cyklen er med et let og sportslig glat aluminiumssvejset stel. Dette er med til at give et elegant udseende uden synlige svejsninger. Cyklen har et super rent look på grund af brugen af KOGA Crown Connect teknologi, hvor lygterne, skærmene, forgaffel og lyskabler er perfekt integreret. Kablet til lygterne løber gennem forgaffel, stel og bagagebærer. For ekstra komfort er både sadelpind og forgaffel med affjedring til at absorbere stød og vibrationer fra vejen.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Koga Venya 7.0 Dame