Kombipedal BikePartner VPC51 Alu Alm/SPD

499,95 DKK

BikePartner VPC51 Alu er et sæt kombipedaler som har klik på den ene side og almindelig trædeflade på den anden. Kliksystemet er Shimano’s SPD til mountainbiking.

Farve: Sort, Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 131-1 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

BikePartner VPC51 Alu er et sæt kombipedaler som har klik på den ene side og almindelig trædeflade på den anden. Kliksystemet er Shimano’s SPD til mountainbiking. Med disse pedaler har du både en pedal til almindelig cykling og til Enduro, MTB og Downhill.

På pedalen sidder en lille skrue, der justerer hvor let det er at klikke i og ud med dine cykelsko. En nybegynder med kliksko kan med fordel løsne bindingsfjederen, så det er let at komme i og af pedalen, mens den øvede rytter vil have bedre af en strammere fjeder.
På den almindelige trædeside er takker, så dine almindelige sko stadig har et solidt greb på pedalen.

BikePartner VPC51 Alu giver mulighed for at tage cyklen med ud på såvel milde som ekstreme skovspor med hårde terræner. Med klikpedaler sikres god energioverførsel og kontrol over cyklen. Skal du blot bruge cyklen til pendling, men ønsker kliksystem en gang i mellem, er kombipedaler også det perfekte valg.

Kompabilitet

BikePartner VPC51 Alu er med standard gevindstørrelse, så de passer til alle almindelige cykler og elcykler. På kliksiden af pedalen bruges en klampe med Shimano SPD-kliksystemet, som bruger en lille metal-trekant som klampe. Klamperne spændes på bunden af cykelskoene, og klikkes i pedalerne på cykelturen. Klamper følger med til pedalerne.

Montering af BikePartner VPC51 Alu Kombipedaler

Vær opmærksom på, at der er en venstre og en højre pedal. På den venstre pedal er nemlig et links-gevind, som skrues mod urets retning, mens højre pedal har et almindeligt gevind. Inden du skruer pedalerne i, anbefaler vi at du smører lidt fedt på gevindet. Sørg for at spænde pedalerne godt, så de ikke falder af.

Yderligere information

Farve

Mærke

Kliksystem

Gevindstørrelse

9/16"

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her