Løbehjul Puky Joker

2.199,00 DKK

Puky Joker er et løbehjul designet til mange aldersgrupper. Joker ser ikke kun smart ud, men er også super praktisk! På trinbrættet er et skridsikkert underlag, som sikrer godt greb under brug.

Størrelse: +8 År

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 00005631 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Puky Joker er et løbehjul designet til mange aldersgrupper. Joker ser ikke kun smart ud, men er også super praktisk! På trinbrættet er et skridsikkert underlag, som sikrer godt greb under brug. De praktiske egenskaber kommer også til udtryk ved det foldebare styr, som gør det nemt at spare plads til transport i bil, bus eller tog.

Puky Joker er designet med standard luft-hjul i 16″. For øget sikkerhed er løbehjulet udstyret med 2 v-bremser, som altid sørger for sikker nedbremsning. Når du går fra løbehjulet, kan du anvende det smarte støtteben, som er to-fodet for god stabilitet. Puky Joker Løbehjulet er designet til at passe personer fra en højde på 135 cm og kan klare en belastning på op til 120 kg. Da styret kan højdejusteres, kan dette løbehjul altså anvendes af mange aldersgrupper, typisk startende fra 8 års alderen.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Forbremse

Bagbremse

Vægt

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her