Lygtesæt Bike Attitude Park

199,95 DKK

Bike Attitude Park er et lygtesæt bestående af en Bike Attitude 1 LED Forlygte og en Bike Attitude 5 LED Baglygte.

Farve: Hvid, Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-75400701 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Bike Attitude Park er et lygtesæt bestående af de to cykellygter, Bike Attitude 1 LED Forlygte og en Bike Attitude 5 LED Baglygte.

Indholdet i Bike Attitude Park Lygtesæt

Bike Attitude 1 LED Forlygte

Bike Attitude forlygte med 1 LED diode. Denne forlygte er batteridrevet og let at montere på cykelstyret. Cykellygten lyser med op til 60 lumen. Du får her en forlygte, hvor du bliver set fra god afstand, så du er ekstra trafiksikker i de mørke tider. Lygten er godkendt efter dansk lovgivning for cykellygter, så du ikke risikerer eventuelle bøder.

I pakken medfølger beslag til at montere forlygten. Beslaget er fleksibelt nok til at passe om styrstørrelser fra Ø22,2 til Ø31,8 mm. Der medfølger 2xAAA Batterier, som skal sættes i lygten inden brug.

Bike Attitude 5 LED Baglygte

Bike Attitude baglygte med 5 LED dioder. Denne baglygte er batteridrevet og let at montere på cyklens sadelpind eller bagstel. Cykellygten lyser med 4 lumen og passer bedst på sadelpinde med diameter Ø22,2-31,8 mm. Du får her en baglygte, hvor du bliver set fra god afstand, så du er ekstra trafiksikker i de mørke tider. Lygten er godkendt efter dansk lovgivning for cykellygter, så du ikke risikerer eventuelle bøder.

I pakken medfølger beslag til at montere baglygten. Beslaget er fleksibelt nok til at passe om både sadelpind, bagagebærer og bagstel. Der medfølger 2xAAA Batterier, som skal sættes i lygten inden brug.

Yderligere information

Mærke

Type Lygte

,

USB-Genopladelig

Nej

Udskiftelige batterier

Ja

Beslag inkluderet

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her