MBK Airborn E Dame

24.999,00 DKK

MBK Airborn E er en moderne og højtudstyret elcykel i mat grøn dame-udgave. MBK har lagt mange kræfter i designet for MBK Airborn E. Det betyder, at du her får en elcykel med batteriet diskret og effektivt placeret.

Størrelse: 51 cm

Farve: Grøn

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9052090151 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

MBK Airborn E er en moderne og højtudstyret elcykel i mat grøn dame-udgave. MBK har lagt mange kræfter i designet for MBK Airborn E. Det betyder, at du her får en elcykel med batteriet diskret og effektivt placeret. Desuden er cyklen udstyret med en kraftig Yamaha centermotor. Dette betyder, at vægtfordelingen optimeres, hvilket giver den mest behagelige elcykel-oplevelse, og at Airborn E kan præstere under alle forhold. Med MBK Airborn E får du en fremtidssikker elcykel, som er gennemført fra top til bund.

Yamaha Elsystem

MBK Airborn E Dame kommer med det kraftfulde Yamaha elsystem. Her får du en Yamaha PW-SE centermotor på 250W. Motoren kan trække et moment på hele 70 Nm og trække op til 25 km/t. Du har på det brugervenlige Yamaha Display A mulighed for at tilpasse motorkraften på fire niveauer. På denne måde kan du selv vælge, hvor meget motoren skal assistere dig. Foruden motorkraft, kan du tænde og slukke lyset samt se hvor hurtigt og langt, du kører. Modellen kommer med et 500 Wh batteri, som sagtens både kan bruges til pendling i byen og til længere ture.

Mere om MBK Airborn E Dame (Grøn)

MBK Airborn E Dame er gennemført på mange parametre. Foruden den kraftfulde motor, kommer Airborn E med 8 udvendige Shimano Alivio gear og skivebremser. Dermed sikres effektiv energioverførsel, og cyklen kan beherske sig i al slags vejr. Skivebremserne kræver mindre vedligeholdelse end almindelige fælgbremser. Dog skal skiven tørres af i ny og næ for at de ikke ‘hyler’. Cyklen er i et sporty design men stadig komfortabel at sidde på. Du har på styret mulighed for at tilpasse siddestillingen ved at justere styret op og tættere på dig, hvis behovet er til det. Komforten er også i top. MBK Airborn E kommer nemlig med affjedret forgaffel og sadelpind. Dækkene er brede og punkterbeskyttede, så der er intet, som skal holde dig fra tage cyklen!

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her