MBK Concept 1One Dame

5.699,00 DKK

MBK Concept 1One Dame er en moderne sportscykel skabt til hverdagen. Cyklen er udstyret med velovervejede komponenter, der kræver minimal vedligeholdelse, så du blot skal tænke på at cykle.

Størrelse: 50 cm

Farve: Orange

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 905218050 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

MBK Concept 1One Dame er en moderne sportscykel skabt til hverdagen. Cyklen er udstyret med velovervejede komponenter, der kræver minimal vedligeholdelse, så du blot skal tænke på at cykle. Hvis du er typen, der sætter pris på et sportsligt og moderne udseende, er MBK Concept 1 One den perfekte cykel til dig.

Shimano Nexus Geargruppe

MBK Concept 1 One er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Vedligeholdelsesvenlige bremser

For at holde vedligeholdelsesniveauet på et minimum, er cyklen med rullebremser som både bagbremse og forbremse. Rullebremser bremser blødt og behageligt og kræver minimal vedligeholdelse, da systemet er indvendigt.

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer Dæk

MBK Concept 1One er bygget med robuste 28″ Bike Attitude Antipuncture dæk (700 x 28C), som er skabt til bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene er punkteringsbeskyttede med et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som beskytter effektivt mod punkteringer. Derudover er der indbyggede reflekser, som gør dig både trafiksikker og stilren.

Mere om MBK Concept 1One Dame

Denne udgave af Concept 1 One er i damestel i aluminium. Dame-udgaven fås i orange og findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Nedsatte cykler kan ikke kombineres med finansiering - I så fald vil ordren blive annulleret (med mindre andet er aftalt).
  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage. Børnecykler sendes så vidt muligt med GLS til Pakkeshop.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til MBK Concept 1One Dame