MBK Vitesse E Herre

26.499,00 DKK

MBK Vitesse E Herre er en moderne, citybike-inspireret elcykel i mat blå herre-udgave. Denne elcykel er til dig, som pendler til og fra arbejde, eller som elsker lange ture i fritiden. Med Vitesse E handler det udelukkende om at cykle.

Størrelse: 58 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9052191458 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

MBK Vitesse E Herre er en moderne, citybike-inspireret elcykel i mat blå herre-udgave. Denne elcykel er til dig, som pendler til og fra arbejde, eller som elsker lange ture i fritiden. Med Vitesse E handler det udelukkende om at cykle. Elcyklen er udstyret med Gates Remtræk, kraftige skivebremser og en kraftig, men støjsvag centermotor.  Med MBK Vitesse E får du en fremtidssikker elcykel, som er gennemført fra top til bund.

Yamaha Centermotor Elsystem

MBK Vitesse E Herre kommer med det kraftfulde Yamaha elsystem. Her får du en Yamaha PW-SE centermotor på 250W. Motoren kan trække et moment på hele 70 Nm og trække op til 25 km/t. Du har på det brugervenlige Yamaha Display A mulighed for at tilpasse motorkraften på fire niveauer. På denne måde kan du selv vælge, hvor meget motoren skal assistere dig. Foruden motorkraft, kan du tænde og slukke lyset samt se hvor hurtigt og langt, du kører.

Modellen kommer med et 500 Wh batteri, som både kan bruges til pendling i byen og til længere ture. Under optimale forhold kan batteriet køre op til 190 km. på en opladning. Dog skal der tages højde for vægt, vejr- og vejforhold samt kørselsmønster. Realistisk kan du med et 500 Wh batteri køre 80-120 km.

Shimano Nexus Geargruppe

MBK Vitesse E er bygget med 8 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Denne cykel er udstyret med det smarte Gates remtræk, der erstatter den traditionelle kæde. Remtrækket er lavet i carbon og er fuldstændigt vedligeholdelsesfrit og støjsvart. Desuden har en rem en levetid på 2-3 gange så lang tid som en kæde.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at MBK Vitesse E bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Mere om MBK Vitesse E Herre (Mat Blå)

Denne udgave af Vitesse E er i herrestel med lige overrør. Modellen er gennemført på mange parametre. Batteriet er let at tage af og på, og elsystemet er let at betjene. Cyklen er i et sporty design men stadig komfortabel at sidde på. Du har på styret mulighed for at tilpasse siddestillingen ved at justere styret op og tættere på dig, hvis behovet er til det. Komforten er også i top. MBK Vitesse E kommer nemlig med affjedret forgaffel og sadelpind. Dækkene er brede og punkterhæmmende, så der er intet, som skal holde dig fra tage cyklen!

Cyklen fås her i mat blå og findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her