Multiolie Finish Line 1-Step Cleaner & Lubricant

119,95 DKK

Finish Line 1-Step Cleaner & Lubricant er en multiolie konstrueret til dig, som søger en hurtig, 1-trins smøreformulering. Finish Line 1-Step sørger nemlig for både at skylde forurenende stoffer og gamle smøremidler, mens det smører kæden med en ny film af lavfriktions smøremiddel.

Størrelse: 240 ml

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-m00082501 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Finish Line 1-Step Cleaner & Lubricant er en multiolie konstrueret til dig, som søger en hurtig, 1-trins smøreformulering. Finish Line 1 Step sørger nemlig for både at skylde forurenende stoffer og gamle smøremidler, mens det smører kæden med en ny film af lavfriktions smøremiddel. 1-Step er derfor perfekt til cykelferien eller til, hvis du lige hurtigt skal have klargjort cyklen.

Dette smøremiddel anbefales til cyklister, som har en minimalistisk tilgang til cykelvedligeholdelse. 1-Step er formuleret med rust- og korrosionsinhibitorer, der sikrer optimal beskyttelse under alle vejrforhold. Dette gælder også vintermånederne med salt på vejene.

Finish Line 1-Step Cleaner & Lubricant multiolie anses for at beskytte kæden over 160 km. pr. påføring. Multiolien kan også bruges til at frigøre træge og stive kabler og skiftere.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Plejemiddel

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her