TILBUD

Ortlieb Back-Roller Design

549,00 DKK

Ortlieb Back-Roller Design er en alternativ udgave af Ortlieb’s Back-Roller Classic cykeltasker. Denne taske er med et design på en sort baggrund. Tasken er 100% støv- og vandtæt og er utrolig simpel at anvende og vedligeholde.

Størrelse: 20 L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF5495 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ortlieb Back-Roller Design er en alternativ udgave af Ortlieb’s Back-Roller Classic cykeltasker. Denne taske er med et design på en sort baggrund. Tasken er 100% støv- og vandtæt og er utrolig simpel at anvende og vedligeholde.

Kompatibel med de fleste bagagebærere

Ortlieb Back-Roller Design passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af det smarte krogsystem, QL2.1. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) med håndkræft tilpasses specifikt til din bagagebærer. Beslaget er vægtmæssigt lettere og mere simpelt at betjene i forhold til Ortlieb’s QL1 beslag.

Opbygning af Ortlieb Back-Roller Design

Du får her én cykeltaske, som kan rumme 20L, så der er rigeligt med plads til indkøb, tøj, computer og andet. En Back-Roller taske er opdelt i 3 rum; ét stort rum, ét mellemstort rum og én lille lomme til f.eks. nøgler og pung. Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Tasken er super slidstærk og kræver ikke nogen form for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidte, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe. Der medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen.

Ortlieb Back-Roller Design fås her i sort med print (Infinite).
OBS! Denne taske har hængt i udstilling, og kan derfor have enkelte mærker.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Højde

42 cm.

Bredde

23-32 cm.

Dybde

17 cm.

Vægt

950 g.

Volumen

20 L

Vandtæt

Ja

Materiale

PD620,  PS490

Skulderstrop

Ja

Max. belastning

9 kg.

Type Kurv/Taske

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her