Ortlieb Back-Roller High Visibility

1.079,00 DKK

Ortlieb Back-Roller High Visibility er Ortlieb’s mest trafiksikre cykeltaske – Tasken findes både i sort og neongul. Tasken er 100% støv- og vandtætte og er utrolig simple at anvende og vedligeholde.

Størrelse: 20 L

Farve: Refleks, Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF5505 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Ortlieb Back-Roller High Visibility er Ortlieb’s mest trafiksikre cykeltaske – Tasken findes både i sort og neongul. Tasken er 100% støv- og vandtæt og er utrolig simpel at anvende og vedligeholde. Foruden de kraftige 3M reflekser på siderne, har Back-Roller High Visibility indsyede reflekser hele vejen rundet om tasken. Dette gør dig ekstra synlig i trafikken fra alle vinkler i de mørke timer.

Kompatibel med de fleste bagagebærere

Back-Roller High Visibility passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af det smarte krogsystem, QL2.1. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) med håndkræft tilpasses specifikt til din bagagebærer. Beslaget er vægtmæssigt lettere og mere simpelt at betjene i forhold til Ortlieb’s QL1 beslag.

Opbygning af Ortlieb Back-Roller High Visibility (Sort)

Modellen kan rumme 20L, så der er rigeligt med plads til indkøb, tøj, computer og meget andet. En Back-Roller High Visibility taske er opdelt i 3 rum; ét stort rum, ét mellemstort rum og én lille lomme til f.eks. nøgler og pung. Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer. Denne model er ekstra synlig grundet de indsyede reflekser i materialet.

Back-Roller High Visibility er super slidstærk og kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidt, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe. Der medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen.

Ortlieb Back-Roller High Visibility fås her i sort (Black Reflective), men findes også i neongul.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Højde

42 cm.

Bredde

23-32 cm.

Dybde

17 cm.

Vægt

840 g.

Volumen

20L

Vandtæt

Ja

Materiale

PS50CX

Skulderstrop

Ja, 1 stk.

Max. belastning

9 kg.

Type Kurv/Taske

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her